Anvendt romantikk 1100

Onsdagen var slapp. Jeg er ikke i form, og da blir det mye sofasliting. Madammen derimot, var i full vigør hele dagen og gjorde en haug med husarbeid. Det er ikke å legge skjul på at jeg skammet meg litt der jeg satt og snufset etterhvert som klesvask og oppvask forsvant som dugg for solen. Jeg reddet såvidt æren ved å handle og lage middag, uten å bli veldig sur da hun insisterte på røstipoteter og biff. I dag skal jeg prøve å gjøre litt bot ved å støvsuge og ordne litt opp, også har jeg invitert Madammen med i botanisk hage. Dette var ikke poenget.

Utpå kvelden trakk jeg meg tilbake til de keiserlige gemakker, altså soverommet. Vi har tv der og, siden vi er tv-slaver, så om man er litt under the weather er dyna alltid på plass. Det var der følgende lille ordveksling fant sted.

Iversen: Du er best.
Madammen: Du ække så verst du heller.
(pause)
Madammen: For vi kan jo ikke være best begge to.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

hoho…jækla godt sagt mener nå jeg.
skulle ønske han min tok meg med i botanisk hage…

Hehe! Liker madammen enda mer etter det!

Jeg liker madammen!

Hehe, ikke lett å være mann nei.

Alle liker madammen, men jeg må si at jeg er fan av deg, jeg :)

Jeg må nesten si meg enig med Tine her, ettersom du gav Madammen sånt et søtt kompliment, vant du fan-stemmen min for idag. ;)

Dette begynner å høres ut som en ny poll. Iversen, Madammen, hvem heier du på? Men da går du selvfølgelig for risken å tape for en jente enda en gang…

Knis. Jeg synes dere er ganske så søte begge to, jeg, Ivers.

Hun steg i kurs hos meg også, folkens.

Storrusten: Neisj, da krever hun vel et photoshoppa sminkebilde også stikker hun av med seieren pr utseende. Det skal ikke skje igjen, for å si det slik.

Jeg var ikke photoshoppet, tenk! Jeg var bare løsvippet.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.