R-r-r-reklame!

Postkassa vår har et sånt kult «Vi vikke ha reklame»-klistremerke på, men likevel dumper det ganske ofte uadressert reklame ned i den. Det er ikke noe å ta på vei for, egentlig, selv om jeg ikke helt forstår hva poenget med å dele ut uønsket reklame kan være. Jeg har tross alt aldri vært reklamebud.

De aller fleste reklamebladene er fra eiendomsmeglere. Ikke sånne «vi vil selge deg billig bolig»-pamfletter, men «vi kan selgeboligen din for grisemasse spenn»-aviser. Slike kunne sikkert vært artige om man ville selge leiligheten sin, det forstår selv jeg. Man vil jo selge så dyrt som mulig.

Men er det ikke litt korka å legge slik reklame i postkassene i en studentblokk?

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg har vært reklamebud. Og kan informere om at ikke bare er det konstant kjeft fra sjefene, det er også konstant drittkasting fra møkkamenn som deg.

Dessuten kan man være korka og hyggelig.

storrusten: Passasjen «ikke noe å ta på vei for» unngikk falkeblikket, ser jeg? :p Reklamebud vet vel hva de går til, så sympati deler jeg ikke ut over en lav sko.

takk gud for ingen-reklame-listene som sio har. eneste reklamen jeg får er fra sio. og det er sjeldent.

Rutha: Jeg bor også i SiO-blokk, hva faen er ingen-reklame-liste? Etter nesten fire SiO-år er dette det første jeg har hørt. Fortell, fortell!

jeg tipper at rutha bor på studentby, mens du bor i enkeltblokk.
på studentbyene har de intern post-distribusjon, så det er sio-folka som fysisk putter all posten din i postkassa. har du skrevet deg på ingen-reklame-lista, vel, ingen reklame.

men hvis du bor i blokk, er det vel posten som putter reklamen i postkassa di. og så kan det hende sio har solgt sjela si og nøkkelknippet sitt til noen sånne propagandadistributører. hmmm. men hvorfor i all verden skulle de nå det, når jeg tenker meg om. vi ser jo ikke noe til pengene uansett. dagens har blitt ei krone dyrere, og verden går til helvete. sukk.

det er som strekker sier…
jeg bor i by, ikke blokk. takk gud for byer med intern post-distribusjon.

At jeg ikke tenkte så langt. Dårlige greier, nå husker jeg jo at det var sånne klistremerker på selve postrommet på Sogn…

Jeg synes ukentlige bibler fra MegaFlis slår eiendomsmeglerblekkene. Nesten så jeg lurer på om SiO oppfordrer studentene til å fikse litt på innredningen.

Vi har ikke klistremerker på kassene da. De har hengt opp lister der vi fører opp navn og leilighet på, så stæsjer vel de opp inne på rommet der de deler ut post. VOILA.

Kim: Ja, så slipper de å gi tilbake depositumet også. Full pott!

Rutha: På Sogn var det ett romm med postkassevegger, så postutdeleren hadde kontor der og kunne bare smette alt inn i kassene, og på de som ikke ville ha reklame var det klistremerke. På Bjølsen er det vel altfor mange postkasser for sånt.

er det ikke flere folk på sogn enn på bjølsen a?
eller er det fler postrom på sogn?

Reklamemotstandere: Jeg spotter dere!…

Hvem sa at reklame ikke lønner seg? Nå er bannerne omsider på plass, og jeg har hittil i dag tjent en hel masse: US$ 0,04!Hm. Lamborghini? Yacht? Slott i Provence? Tenkeboksen neste….

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.