Sauer er ålreite dyr!

Så… Her har vi en film hvor genmanipulerte sauer går agurk. De bytter ut grønne enger mot menneskekjøtt, og jeg kan ikke fatte og/eller begripe at det kan eksistere mennesker som ikke gleder seg til dette fantastiske prosjektet.

Dette er en sånn film som ikke trenger å være godt laget en gang, for å være knall. Æ glær mæ!

blacksheep
There are forty million sheep in New Zealand – and they’re pissed off!
Gore is more!

Om du mot formodning skulle synes at dette er en teit idé kan du jo spane inn «Hannibal Rising«, som skal forklare hvorfor vår helt Hannibal Lecter endte opp som han gjorde. Det blir sikkert litt menneskespising der også. Kannibalisme er moro!
Gore is more!
(Tjue minutter etter at jeg postet denne var jeg innom radiohode som slo meg med solid tidsmargin. Skammer meg litt nå, og tør ihvertfall ikke besøke noen andre som skriver om film med det første. Det er vondt å være treig)
Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg gleder meg som en unge til denne jeg !

En god ting kan ikke gjentas for ofte. Det skal være mulig å se en trailer her: http://www.blacksheep-themovie.com/

Jeg gleder meg ikke til denne filmen. Men jeg gleder meg til del 2, hvor handlingen er flyttet ut i rommet: «Sheeps in space». Eller «Sheeps in spaceships». Eller bare «Spacesheeps».

(Iversen er selvfølgelig unnskyldt, i den grad noe sånt overhodet skulle være nødvendig. Bare tilfeldigheter gjorde at jeg tok denne så raskt. Å være der oppe i Iversens sjikt er stort nok for meg.)

Hoho…denne skal jeg SÅ se…
Sauer liksom….
HAHAHA

I morgen regner jeg med at jeg får både «nabokrangel» (the ‘burbs) og all about Eve i postkassen. Det er mulig at jeg er litt vel lett påvirkelig. I utgangspunktet trodde jeg at dette skulle være en film jeg kunne si nei til men etter å ha sett traileren, er jeg ikke fullt så sikker lenger.

det beste jeg har sett siden dino-pornoen som lordx.anbefalte. kostelig.

og så skal jeg ta i bruk uttrykket «gå agurk». jeg skjønner ikke hvorfor jeg skal ty til bananer når agurk så vitterligen gjør nytten. agurken er så hjemlig og trygg, samtidig som den låter helt kreisi. pluss at, selvfølgelig, agurkpinnedommen er min yndlingsdom gjennom tidene. den overgår både parykkdom 1 og 2, husmordommen og trampettdommen. «gå agurk»!

Virker meget lovende. I mellomtiden kan man jo kose seg med stumfilmversjonen av Ben-Hur fra 1925, som undertegnede nå har anskaffet seg.

Siden jeg er beskjeden av natur unnlater jeg å nevne at jeg skrev om Black Sheep allerede i mai, http://fredut.blogspot.com/search?q=black+sheep
og at jeg har bursdag i dag.

Radiohode: Klart du gleder deg.

Rutha: Du og, ser jeg, Bra! :D

Sonja: Nå angrer jeg veldig på at jeg ikke har solgt sjela og laget sånn link til filmkjøpested som sender penger i lommeboka mi. ;)

strekker: I aim to please, vøtt. Fortelle litt mer om agurkpinnedommen?

Leif: Jeg står over, har aldri helt fiksa stumfilm…

Fred: Nå var du slem. Heldigvis var notisen så liten og bildeløs at jeg overlever mentalt. ;) Gratulerer med dagen!

jeg tar deg på ordet, iversen.

agurkpinnedommen:

også kjent som bambuspinnedommen.
kan leses i Rettstidende 2004 s. 675 .

handler om erstatning i kontraktsforhold.

en agurkprodusent hadde kjøpt bambuspinner som skulle støtte opp agurkplantene. hele avlingen døde så av en mystisk plantesykdom. det viste seg at smitten kom fra bambuspinnene.

agurkpinneleverandøren måtte erstatte ikke bare de mangelfulle agurkpinnene, men også det øvrige tapet som plantesykdommen påførte agurkprodusenten.

moral: det er dyrt å selge infiserte agurkpinner.

litt trist at noen i det hele tatt trenger å lage en sånn søketjeneste.

Åååh, men hadde du sagt «bambuspinnedommen» hadde jeg jo vært helt med på notene. ;)

LoL Denne filmen suger

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.