Urk

Jeg hater TV-reklamen for Nokia 5300.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Ja. Jeg skjønner den uansett ikke.

Er det den der alle får høre en sang? Og så ringe?
Den er stopit.

Du er ikke den første jeg hører som sier det.

Apropo reklamer. Så nettopp en for Get-tvopplegg. Og jeg skjønner det ikke. Hvorfor ville du absolutt bli kvitt dette? Har jeg gått glipp av en utfyldende post om nettopp dette?

dere liker ikke reklamen fordi dere ikke forstår den.

Så forklar oss den daaaaa…

Det er jo ikke mye å forstå. Den er teit, og man kunne byttet ut selve telefonen med nesten hvilken som helst. Gjerne fra en konkurrent. Så i tillegg til å være er teit, er den sannelig også dårlig.

Tamara: Det er omtrent når argumenter som «du liker den ikke fordi du ikke forstår den» at jeg virkelig innser at jeg har rett. Reklamen er teit. Hva er det liksom å forstå? Sier reklamen noe som helst om produktet? I tillegg er den kjedelig. XmasB har også et bra poeng.

Rikkehikke: Det er ikke produktet til Get som suger eselhale, det er selskapet som leverer produktet. Søk på «jurist» i søkefeltet, så finner du de to siste postene om problemet Get skapte for oss før jul – dette var dråpen som fikk begeret til å renne over. I sommer forsvant signalet vårt i to måneder, og vi spurte SØTTEN ganger om det kunne hende at det skyldtes at vi enda ikke hadde fått digital-STB. Neida, det var ikke problemet. Eller.. Jo, det var det.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.