Syv solide jentefilmer

Elisabeth Iskrem syns visst det er dritkult med pinligmeme, og tagger både undertegnede og Ole med denne flaue saken. Jeg skal gjøre mitt beste for å blidgjøre, selv om jeg er overbevist om at hylla mi er kjemisk fri for filmer det er pinlig å like av arten chick flicks. Det vil si, noen er det, men de er ikke mine og jeg liker dem ikke. Madammen tok med seg et par møkkafilmer da hun fant ut at hun måtte bidra litt til husholdningen under innflytting. Disse har etter mye om og med fått lov til å stå sammen med go’filmene, men situasjonen skal revurderes til sommeren.

Etter gjennomgang av hylla viser det seg at jeg må gjøre visse forandringer. Her i huset er Dødelig våpen-filmene for eksempel regnet som chick flicks siden Madammen elsker dem og jeg kan styre meg. Balansen er litt off, kan man si. Derfor beveger jeg meg ut av hylla og presenterer sju jentefilmer jeg kan vedkjenne meg å like, selv om jeg ikke har dem i hylla (enda):

Og til sist to jeg faktisk fant i hylla, det betyr at de er ekstra severdige.

Stikkord: , ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Bend it like Beckham! Jeg tror jeg elsker deg Ivers!

Bend it like Beckham er bra. Elsker spesielt det indiske innslaget i filmen. Og når jeg snakker om det er Bride og Prejudice ufattelig morsom. Indisk versjon av Pride and Prejudice.
Love actually er en av favorittfilmene mine. 10 ting jeg hater ved deg er ikke så halvgal den heller.

Hva slags reaksjoner får en mann om han sier han liker Strictly Ballroom i full offentlighet?

Love Actually er en av mine favorittfilmer også, men hvor er Dirty Dancing på denne listen??
Hallo liksom, filmen som man kan se om og om og om og om og om igjen :o)
Hvor kan jeg få tak i Bride og Prejudice Rutha?
Elsker indisk film..

Iskrem: Join the club. :D

Rutha: 10 ting er best på lista.

Kim: Vel, om det er DEG vil reaksjonene bli sterke, spesielt siden jeg husker hvor flau du alltid ble da Synnøve ville se den med oss kidsa i barndommen. Bærer du på en mørk hemmelighet?

Lenemor: Dirty Dancing er ikke med fordi jeg ikke syns det er noen bra film. Sårri bårri. Bride and prejudice får du vel kjøpt i enhver respektabel videosjappe. Vi har den som leiefilm. Ellers kan http://www.play.com være aktuelt, og om du liker indisk film anbefaler jeg http://www.yesasia.com.

Trodde du var ute etter solide jentefilmer jeg, som i typiske jentefilmer som flest mulig jenter liker, uavhengig av hvor bra den er eller ikke ;o)
Ellers kan jeg informere om at det tydeligvis ikke er så mange respektable videosjapper her i Bergen, så jeg får vel ta turen innomen av de gode gamle neste gang jeg er hjemover.

Bride and Prejudice får du overalt, bl.a. på platekompaniet :) http://www.platekompaniet.no/dvdproduct.asp?id=D001835

Ivers: Musikke i 10 things rocker :D Åpnet øynene mine for ska. Og Heath er jo så fantastisk….

Åh, 10 things I hate about you…

Lenemor: det er da flere platesjapper i Bergen.
Platekompaniet på Torgallmenningen, Free Record Shop på Arken i Åsane…
sånn f.eks…

hvor er love actually?

Madeleine: Den står der oppe, sammen med Four weddings. Good eye! :p

All About Eve er dritbra. Casablanca er fjerde best. Grease er dritbra. Four Weddings and a Funeral er ganske bra, men det er veldig lenge siden jeg så den. Bend It Like Beckham? Hva i all verden er det for noe å skrive om her, da? Syden så middelmådig. Se heller East Is East. The Virgin Suicides er ganske bra, men ikke fullt så bra som jeg hadde håpet. 10 Things I Hate About You husker jeg at jeg og Stein syntes var dritbra da vi så den på kino. Siden har jeg sett den to ganger til, og synes fremdeles den er ganske bra.

Ivers: Tja, tok jo en stund før jeg fikk meg til å se den, siden jeg stolte på intuisjon og kunnskap om mammas generelt forferdelige filmsmak. Men den var faktisk ganske ålreit.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.