Hvem var den beste Iversen?

Jeg vil til min død hevde at jeg ledet avstemningen i det jeg skulle oppdatere avstemningsplug-inen, men regner ikke med at noen tror meg. Snufs. Derfor utropes frøken Storrusten til den beste Iversen, og har herved stående tilbud om å ta over. Vi får stole på at ingen lesere lot seg forlede av det skamløse bildet hun postet av seg selv.

Etter en nesten vellykket oppdatering (jeg klarer ikke å oversette datoinnstillingene fordi jeg er talentløs) er det nå ny avstemning på plass. Vanligvis driter folk i alt uten bilder, men jeg prøver meg likevel. De kaller meg ikke Dristig-Espen for ikkeno, liksom.

Så, er du blant eliten?

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Hei, vi hadde ingen regler mot løsvipper og lebestift for å vinne denne konkurransen!

Elite meg her og elite meg der, altså.
Jeg er mer på dette at du åpenbart er litt bitter, såret, vonbroten, furet og værbitt, Ivers. Går det fint med deg? Hm? Jah?
Mvh
bekymret

Er jeg blant eliten?
Da må vi nesten spesifisere hvilken elite det er snakk om. Siden jeg som oftest er flink til å sette ting i sammenheng regner jeg med at det er blogge-eliten vi snakker om, og da er svaret niks, njet, non og geen.
Men det er kanskje Super Smash Bros eliten vi snakker om? Jeg er nok ikke langt unna, i så fall.

Som gammel ml’er tar jeg fullstendig avstandr fra å på noen måte assosieres med ordet «elite». Fysjom!

Personlig gjorde jeg det meget skarpt i veldig-indre-Finnmarks-mesterskapet i venstre-hånds-bowling-i-fylla for høyrehendte, klasse for funksjonshemmede. Eliten var ikke veldig tallrik for å si det på den måten. Var vel bare meg.

Altså, er ikke folk fornøyde med opplistingen min altså? Alle skal ta saken i sine egne hender. ALLTID!
Men det er grrrreit det. Jeg er ikke snurt jeg, nei. Om ikke jobben jeg har gjort er god nok, så er det helt.. ok det.

Hmf.
Jeg boikotter avstemningen din, Dristig-Espen.

Selv om jeg aldri har vært ml’er tror jeg det Iskwew føler er det samme som gjør at jeg selv gyser av hele denne debatten også.

Kristin: Nei, men nå utropte jeg deg til vinner også, da.

Anett: Etter den forstemmende avstemningen? Det går bra. Jeg tar piller.

Sindre: SSB-eliten er ingen dum elite å tilhøre. Jeg suger på SSB, men er ganske stø i det første Sonicspillet til Sega Mega Drive 2.

Isk: Plebeier!

PAJ: Ikke dumt. Gjør det deg varm rundt hjerterøttene?

Maren: Har noen sagt at det er en bloggelite avstemningen handler om?

Esquil: Skål!

ooo, sega mega drive… DET er lenge siden jeg har spilt.
SSB er et fantastisk spill, jeg og en vennegjeng spiller det hele tiden. Forløpig kun originalen på nintendo64, men nå har han ene gått til innkjøp av gamecube og oppfølgeren. Spørs om ikke jeg må toppe det med en Wii og nyeste skudd på stammen. Tror dog at den originale er best.
Men beklager å spore av debatten din.
Tilbake; er det noen som vil fortelle en litt utenforstående hvor denne debatten om «blogge-eliten» startet?

[…] han får alt fra er ikke lett å si, men ingen kan kopiere ham. Storrusten har prøvd, og selv om mange kanskje mener det var en bedre Iversen, så klarer ingen å bli som Espen Iversen. Film, sport, surmuling og annet kos er spesialiteten, […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.