Laber tilstand

Dårlig kvalitet her de siste par dagene. Det innrømmer jeg.

I dag blir det heller ikke spesielt mye bedre, for jeg er litt småsyk. I tillegg invaderes leiligheten av en skau med folk i kveld, og da blir det jo litt asosialt å blogge. Jeg sto veldig seint opp i dag og håpte at kanskje Ole hadde tynt ut noe selvmedlidende, men den gang ei. Han har holdt seg på matta. Isj.

Nåvel. Forrige gang Team Storrusten yppet til strid med Team Iversen spilte vi Trivial Pursuit. Jeg lar (ikke) være å minne om hvordan det endte. I kveld kommer Kaptein Storrusten, muligens uten Team, på besøk til Casa Ivers. Ny TP-runde må påregnes, samt et parogtyve slag fussball.

Sånn til informasjon.

PS: Vi lover å ikke kose altfor mye.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Men om du vinn i TP Iversen, spiller det egentlig noko rolle i det heile, viss du faktisk taper voten her?

Litt seriøs innsats på bloggfronten kan kanskje redde deg :)

Skuffende, Iversen. Blogger du ikke når du har besøk? Bryr du deg ikke om oss?

Tzk!

Hvordan kan du kapre Kristin på den måten, når jeg lider av sammenbrudd fordi hele siden min er vekke? Jeg hadde trengt hennes moralske støtte på msn! Frekt er det.

Hmfr hmfr.

Jeg har blogget 3 ganger iløpet av Tines besøk.
Skuffende av deg.

L: Du ble tatt av spamfilteret, men jeg reddet deg. Du har et godt poeng, og jeg har tenkt å følge med denne avstemninten for å avslutten den i samme øyeblikk jeg leder.

Isk: Jooo… Men så ble jeg dårlig også.

Røvis: Tsk selv! :D

Dyveke: Hun er tilbake nå, regner jeg med. Kristin er jo ganske rar på MSN uansett.

Anett: Enig!

Rutha: Ja, kanke nekte for det.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.