Ettårsdag

I dag, den sjuende januar, fyller blogglivet mitt ett år.

Først tjente weblogg litt penger på meg, eget domene ble handlet like før sommeren 2006. Det var en finfin avgjørelse, jeg har igrunn aldri savnet blogsoft i etterkant. Den aller første posten forsvant på mystisk vis da jeg endret design på Barndomshjemmet for noen måneder siden, i tilfelle du ville kverulere og si «men den første posten din er fra åttende januar». Jeg husker ikke hva jeg skrev, men det var sikkert fryktelig innsiktsfullt og viktig. Deretter har det gått slag i slag, med godt over en oppdatering daglig i gjennomsnitt (dette er faktisk post nummer 365 etter domeneskiftet) og en haug med fantastiske kommentatorer. Det er jo de man fortsetter for, skal jeg være ærlig. Hva folk kan finne på å dra ut av selv de kjipeste innlegg vil aldri slutte å overraske. Kudos til kommentatorene!

Også andre har skriblet litt her, noen husker kanskje Axels grønnsaksanmeldelser, Carnivores filmslakt og Campino69s innlegg om punk? Ikke? Nåvel, dere husker Ole. Takk til dere for flotte bidrag.

Oppsummeringer med utvalgte innlegg og slikt føler jeg er gjort til døde, så jeg lener meg heller tilbake og hviler på laurbærene noen timer.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Grattis med dagen!

Gratulerer. Én post pr dag er sykt mye!

Happy happy!

Gratulerer med dagen og hurra for deg!

Ja, og du vet vi digger deg!

Grattis :o) Og så er det bare å fortsette :o)

Gratulerer!

Jeg føyer meg i rekken av gratulanter! Må det bli mange nye år :)

Gratulerer så mye! (Selvom jeg ble lettere snytt for poeng i kalenderen din bare fordi jeg hadde glemt noen små ubetydelige regler. Nei, jeg glemmer det aldri!) Du er den tøffeste chinchilla-eieren jeg vet om. (At du er den eneste nevnes nesten ikke.)

Hurra Bursdag! Kake og sol og fine hatter og kattepuser og myke koster fra The Body Shop og nye dvder og lange morgener og gamle damer som faller på isen og sommerferie og alt annet som er fint til deg og din blogg!
Hipp hipp!

Har du bare holdt på ett år?!? Nå følte jeg helt pensjonist. Jeg regnet på at jeg feirer femårsjubileum i august. Det er nesten litt pinlig lenge.

Dette var jammen saker du. Jeg er imponert.

Nå venter jeg spent på oppklaringen av kommentaren om jentebloggeøl du har lagt hos lindkvist…

Grattis! *konfetti* Enda ett år til med Iversk skriblerier! :D

Herrefred, jeg har ikke takket for takkene! Skam på meg, og igjen bøtter av kudos til dere som kommenterer. :D

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.