Fem ting du muligens ikke visste om meg (svar og forklaringer)

Vi tar avsløringa i en egen post, sånn for ordens skyld. Og litt fordi jeg får besøk om et kvarter og ikke kom på noe annet smart å skrive om. Punkt for punkt, altså:

1. Jeg er ca 1.70 m høy, og bruker størrelse 36 i sko.
Jeg er målt til å være både 168, 169, 170, 171 og 172 cm høy, og vandrer rundt i den tro at jeg er relativt nøyaktig 169.5 cm høy. Vanligvis sier jeg 169 fordi det er så femi å skryte på seg høyde, men denne gangen tok jeg hardere i for å gjøre skostørrelsen litt mindre plausibel. Forsåvidt var jeg vel litt løs i kantene da jeg sa at størrelse 36 passer også, men når jeg bowler i Arendal er det 36-sko som passer. Vanligvis spaserer jeg rundt i joggesko , størrelse 39 eller 40, men de er for lange. Føttene mine er ganske brede og er litt forskjellige i størrelse, dermed er det vanskelig å kjøpe sko som passer perfekt. Jeg har kanskje hatt ett perfekt skopar i hele mitt liv, og det fikk jeg sponset av fotballaget mitt.

2. På ungdomsskolen tjente jeg et femsifret beløp på luguber utlånsvirksomhet.
Nicolas resonnerte bra, jeg tror nok folk kunne tjent bra på å fikse brente cd-skiver til andre. Men ikke på utlån. Ihvertfall gjorde man slikt for kjøp der jeg kommer fra, og jeg holdt ikke på med sånt. Jeg var blant dem som kanskje hang med folk jeg ikke helt likte for å surfe nettet hjemme hos dem siden vi ikke hadde slikt hjemme. Denne påstanden er heller ikke løgn, men jeg er heller ikke så grei som Nicolas tror. Jeg tjente pengene mine på vaskeekte utlånsvirksomhet, harde kontanter til blodrenter. Og folk lånte, og kånte, og lånte. Da jeg gikk gjennom den gule notisboka mi i slutten av tiende klasse hadde jeg tjent nesten 12000 kroner på renter og straffegebyrer. Man skammer seg litt i ettertid, kanskje spesielt for de gangene man drev inn samme lån flere ganger. Jeg allierte meg med klassetrinnets mest ettertraktede jente og skumleste gutt, men husker ikke hvordan i huleste jeg klarte å få dem til å gjøre all den overtalingen de gjorde for meg.

3. Mellom 30. november og 30. desember i 2006 så jeg 123 hele filmer.
Leif-Atle Heen skrøt en dag av sin liste over hvor mange filmer han hadde sett, og hva rekorden var iløpet av en måned. Vår felles bekjente Nils Christian hadde såvidt jeg husker slått ham måneden i forveien, og jeg tenkte at dette skulle jeg lett klare å ta hjem. Deres rekorder var vel på rundt åtti filmer, tror jeg. Så jeg begynte, målrettet, med å se filmer. Hjemme, på jobb og på laptopen om jeg var ute og reiste. Julestria? Sånt har ikke jeg, jeg reiser til den familiebiten jeg feirer julaften hos, feirer, drar hjem og er ferdig senest andre juledag. Finfint. Ikke løgn dette heller, altså. For ordens skyld kan jeg nevne at tolvtimersskift på nettene enkelt åpner for tre-fire filmer.

4. Jeg har aldri tapt ett eneste sett squash i hele mitt liv.
…og der kom løgnen. Jeg har ikke spilt MYE squash, men jeg har spilt. Kanskje to ganger iløpet av hele mitt liv, og jeg fikk grisebank begge gangene. Likevel er jeg overbevist om at jeg kunne gjort en grei innsats i dag, det tror jo jeg om alt jeg egentlig ikke burde tro det om.

5. I ca 10 år kalte mine nærmeste venner meg “Bob”, fremfor Espen.
Jeg husker ikke hvordan det startet, men regner med at det var med Kim på barneskolen. Senere har jeg fått forklaringen «du ser jo litt bobsk ut?». Veldig artig når the Julekalender kom, dette. Det hendernnoen få utvalgte kaller meg Bob enda, blant annet tror jeg Ole har meg lagret som «bobbelobbe» i sin mobile adresseliste.

6. Mine aller første ord til Madammen var “vil du gifte deg med meg”.
Joda, det stemmer greit. Funka bra også, vil jeg mene.

Rambukk og Esquil får kred for en antydning til rett svar og ett helt korrekt svar.

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Kommentar til nr 6: Hva svarte hun? Og hvorfor er dere ikke gift, da? Hæ?

Jeg husker ikke hva hun svarte, men jeg tipper det var «nei». Det løser vel den andre biffen din også, hva?

Alt ble så mye tydeligere, Ivers ;)

Jeg klarer ikke komme på noenting, og jeg kjenner tæggepresset på meg. Jeg har to sannheter og ikke snøring på en løgn. Kanke du ta over litt bærtur igjen og fikse den biffen? Og nå har jo tilogmed Esquil tatt smutthull-løsningen.

Apropos agurk, jeg siterer fra aftenen: «Når får vi møte denne Iversen, da?»

jepp, HEI Ivers, dukker opp her og!

6 påstander lanseres som 5, er 1 dermed feil?
Enkelte blogger jeg har vært innom tidligere har hivd seg på en litt nyhipp linje med gjetting,
ikke sånn her,
i og med at 4ern inrømmes åpent som fake,
løgn,
og allmen usannhet,
men rolig,
squash er heller ikke mitt pre,
så intet holdes mot herværende blogger i så henseende…!!! :D

…men videre gjetting falt vel i første grøft,….til høyre???

Puhh, jeg vet ikke helt om jeg tok høyde for forklaringene, når jeg valgte sannheter og løgn. Nå sitter jeg i det vi kaller på godt norsk i «fittefatet».

Men jeg fikk ihvertfall rett hos deg.

Betty

Jeg visste det om høyden. Kristin har mobbet deg for det.

Du er herved utfordret til squasj (jeg har aldri spilt)

Kristin kan bekrefte at Iversen kommer seg oppi str. 36-bowlingsko. Dessuten at han nesten suger like bra som undertegnede i bowling, og vil gjerne understreke at Madammen var bedre enn oss begge. De andre idiotene som var med gidder vi ikke å snakke om en gang.

Det var vel strengt tatt i 2005 du satt den mirakuløse filmrekorden din? :-)

Tiqui: Bra. :p

Kristin: Vi får forhandle til onsdag. Ikke over et sett bowling. Kanskje biljard?

blues4u: Nja, jeg prøvde meg på den tradisjonelle – dette er bare innrømmelsene i etterkant.

Betty: Men du MÅ jo ikke forklare noe som helst om du ikke vil. Mystiske kvinner er bare artig.

Åsmund: hadde du hatt vett hadde du utfordret meg i bowling. Jeg skal spille poker før squash, men tar i mot utfordringen om du fikser sted og utstyr. :p

Kristin (igjen): Jeg vil understreke at jeg virkelig hadde en dårlig dag, seks kast på rad som virkelig burde slått ned alle fikk elendig uttelling. Med det sagt; bowling er nok ikke min vei å gå. Biljard, noen? Madammen ruler.

Leif: Ja, det stemmer. Den faktafeilen la jeg inn for å kontrollere om du leser fremdeles. :)

Og eg synst eg såg mykje film i desember. Men dette var jo veldig mykje! Har du ein årstotal (du tør) å dele og? :)

Asbjørn: Det er litt lettere med den jobben jeg har, da. Og man ser mye som egentlig kunne vært usett i en slik periode, når man bare ser film for å ta hjem en rekord. Jeg kan tenke meg at jeg endte på ca 250 filmer i fjor, adskillig flere det året rekorden ble satt, i 2005. Holder dessverre ikke noe regnskap, siden jeg ser film både her, der og overalt.

Hvorfor er jeg er 170 og får størrelse 39, mens du får 36?? Hmmm? Omtrent like rettferdig som gutter med krøller, spør du meg.

Ånei, det var her den var, ja. Skjønner. No hard feelings, I hope! :-)

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.