Fem ting du muligens ikke visste om meg + utløp for patologisk løgnaktighet

Espen Andersson er en knupp, han tagget meg med denne finfine saken. Det var nesten som om han forsto hvor oversett jeg har følt meg siden den nye meme-hypen rasket over isen, og bestemte seg for å ordne opp.

Greia her er at fem av de følgende påstandene er sanne, mens en av dem bare er tull og tøys.

  1. Jeg er ca 1.70 m høy, og bruker størrelse 36 i sko.
  2. På ungdomsskolen tjente jeg et femsifret beløp på luguber utlånsvirksomhet.
  3. Mellom 30. november og 30. desember i 2005 så jeg 123 hele filmer, ikke medregnet tv-serier, duplikater og saker på under 80 minutter.
  4. Jeg har aldri tapt ett eneste sett squash i hele mitt liv.
  5. I ca 10 år kalte mine nærmeste venner meg «Bob», fremfor Espen.
  6. Mine aller første ord til Madammen var «vil du gifte deg med meg».

Sånn. Slå dere løs, hvilken påstand er riv ruskende gal? Beklager til alle som kjenner meg godt, dere er ekskluderte. Alle som føler seg kallet kan anse seg tagget, men spesielt Iskwew, Esquil, Tiqui, Leif-Atle, Vår venn Ole, Kristin og Maren.

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg tror nr 1 er fjusk og fanteri. JEG bruker strl 36 i sko!

..men du har spilt squash..?

Jeg tror 1 er tullball.

Jeg tror også nr. 1 er tullball.

Da gjetter jeg på … alternativ 2 jeg, for forandringens skyld.

Og så forventer jeg med at du kommer opp med en filmliste for 2007 mens året ennå er ungt (selvfølgelig med karaktervurdering)! Alle bloggere med sans for film og respekt for seg selv har det ;)

Tja, hva kan det være?
Tipper nummer seks, jeg da, ettersom du sikkert sa «hei» (som i «hei, vil du gifte deg med meg?») først, i alle fall.

Jeg gjetter også nr 1, Ivers. 36 er jo mindre enn meg!

1.2 og 6 har gått, disse gjenstår.

– Mellom 30. november og 30. desember i 2006 så jeg 123 hele filmer, ikke medregnet tv-serier, duplikater og saker på under 80 minutter.
– Jeg har aldri tapt ett eneste sett squash i hele mitt liv.
– I ca 10 år kalte mine nærmeste venner meg “Bob”, fremfor Espen.

Det er fire filmer per dag, ca 8 timer, og dette medregnet hele jula og helgene. altså en del mer enn folk jobber. Vet du espen, jeg tror deg faktisk. Jeg tipper på 4, at du har fått grisebank i squash.

Jeg tror 6. er fjusk – for jeg nekter å tro at det finnes fler jenter enn meg der ute, som lar seg sjarmere av sånne utsagt. ;)

Rambukk: Selvsagt har jeg spilt squash.

Jeg bruker størrelse 36 i bowlingsko, for øvrig. Det var altså ikke jug.

Jeg er så forbanna pga sensuren og det tragiske tapet av bloggen min at jeg ikke svarer.

Espen: Vi snakker forhåpninger? Det burde vel gå an. Men noen oppsummering av fjoråret tar jeg ikke på meg. ;)

Tine: Ja, fabian! Frekke foreninga.

hæ? sensur? får du ikke lov å blogge?

Bowlingskostørrelse er jo litt juksestørrelse da…men allikevel må du ha små føtter asså!

Jeg tipper alternativ 5 jeg, bare sånn fordi.

Eskil: Får vel lov, men var en tannlege som hadde reagert på noe jeg hadde skrevet om no fest med tannlegeforeningen ellerno, så jeg ble bedt om å slette den posten, og da blei jeg forbanna og sletta hele bloggen :D
Skal starte ny blogg da, men blir lite tannlegegreier ass…

4 er ikke sann

betty

Jeg tror nr. 3 er feil. Kan ikke helt se for meg at folk får tid til å se så mange filmer midt i Julestria.

Nummer to. Du er ikke sånn. (Er du?)

Ellers får du en ny sjanse over at my place, Ivers…

Jeg tipper på 4. Du spiller squash, men har også tapt.

Nummer to.
Ingen på ungdomskolen har så mye å kjøpe for!

Jeg merker at det fort kan bli en egen post av svaret her.

Jeg tipper på nummer 1. Men er jaggu ikke sikker

Apropos skostørrelser og squash, – har vår venn Ole sluttet blogging etter han fikk sin egen Madam? Que? Ref til at du har tægget mannen, liksom;)

forøvrig – hvorfor kommer man på alle de morsomme påstandene sånn ETTER man har skrevet innlegget, Ivers? H V O R F O R?

Oj, her har jeg blitt tagget uten engang å vite om det! Jeg får se om jeg får dra frem noen løgnaktigheter på jobb i morgen ;)

Forøvrig tror jeg ingen ville kalle deg Bob ;)

Er det deg eller meg det er noe gæernt med, Iversen? Jeg har ikke fått de siste par innlegga dine over RSS-strømmen? Jeg spekulerte faktisk litt i dag, på hvorfor du ikke hadde vært aktiv …

Mener å ha noe langt bak i hukommelsen om at mr iversen (som jeg gikk på videregående med) ble kalt bob, så den tror jeg ikke det er. Men jeg er ikke sikker på om jeg tøyser nå. Og med femsifret beløp på utlånstjenester, trenger man bare tjene over 10 000 kr på å låne vekk filmer eller CDer. Da iversen gikk på ungdomsskolen var ikke CD-brennere spesielt vanlig.

Jeg vil satse på nummer seks. Det blir bare for lite sannsynlig, med mindre han ble kjent med dama over nett og dermed kunne tenke nøye gjennom hva han skulle si til henne første gang han pratet med hene.

Eventuelt er det nummer tre som er tull, og at han så 122 eller 124 filmer.

Tiram: Det vet jeg ikke, men i dag har jeg jo ikke publisert noe. Har sovet til langt på ettermiddagen. Men i går burde jo RSS-strømmen vært ganske aktiv?

Nicolas: Jeg skal skrive et eget svar-innlegg, men kan godt røpe at utlånsvirksomhetem min på ungdomsskolen KUN handlet om kontanter – om det vipper konklusjonen din i en eller annen retning. :)

Ingenting av det du skreiv i går dukka opp i strømmen hos meg, Ivers. Hm. Mystifistisk.

En ærlig sjels mareritt…

Iversen og Betty42 har begge tagget meg med oppfordring til å begå lyssky handlinger – nemlig til å lyve! Nå har de samtidig oppfordret meg til å fortelle ganske mange flere sannheter, men gjør ni sannheter en l&osl…

[…] Iversen har tagget meg. Det gjelder å komme opp med en liste med ting dere ikke vet om meg, hvorav en skal være løgn. Så er det om å gjøre at dere klarer å pønske ut hvilken som er løgn. Hvor lang listen blir får jeg se etter hvert. Iversen hadde 5 sanne og en løgn, Tiqui hadde 9 sanne og en løgn. […]

5 ting du muligens ikke visste om meg…

Noen snille bloggere har «tagget den som tagges vil», så jeg slenger meg på denne morsomme leken, jeg også. Følgende 5 ting visste du neppe om meg:…

Har den forrige kommentaren min til dette innlegget blitt slettet? Hva skjer her, Iversen? Har du skiftet navn til Ernst Röhm?

Leif: Jeg har ikke slettet noe, men kan gjerne saumfare spamfilteret.

[…] memeet har fartet rundt før, her kan du lese januarversjonen. Hold deg oppdatert med sånn nymotens RSS-feed! « Forrige: Leksjon 1 for […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.