Return of the Jedi

Her om dagen hendte det seg slik at det lå en VHS-utgave av Star Wars på stuebordet vårt, og Madammen kommenterte at det var passe nerdete. Historien var egentlig mye artigere, men – alas! – jeg har jo ikke vært helt meg selv i det siste…

Jeg har nemlig vært Kristin Storrusten, og frøken Storrøyk… Storrusten har vært meg. Den siste uka har vi bytta blogg, bare for å se om vi slapp unna med det. Det ser jo veldig bra ut, ingen har ymtet om noe muffens i kommentarfeltet eller tatt kontakte utenom for min del. Litt sårt var det jo at Erik tok seg tid fra Balkongen sin for å opplyse Iskwew om at han endelig hadde funnet noe lesverdig her, også var det ikke en gang meg som hadde skrevet det, men det ble fort veid opp av en hyggelig kommentar på Bærturen: «Blir helt inponert over hvor bra du skriver jeg. Ha en fin dag med masse gode ting:D»

Alt i alt var uka fæl. Jeg har ikke fått blogge om ting jeg ville blogge om, og Kristin har sanket kommentarer her som en tasmansk djevel. Det hjalp litt å oute henne som storrøyker i nyttårsforsettene hennes, men da var det bare timer igjen før vi byttet tilbake.

Postene jeg ikke har skrevet, og som følgelig er løgn fra ende til annen ved referanser til mitt liv: Soff godtinår, Jeg er mann – hør meg brøle!, Jaså, Foreldreskolen (del minus 1), Foreldreskolen (del 9), Ærlig talt, Folkets røst og innlegget som startet eksperimentet; Endelig hjemme igjen.

Vi hadde en uhøytidlig poengtelling på gang også, og uten å ha fintelt er jeg sikker på at Kristin vant med stor margin. Det må med andre ord innrømmes at hun er en bedre Iversen enn jeg er Storrusten. Ååååh, vondt.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Si meg, har dere kommentert som hverandre også – sånn rundt om i Blogglandia?

Det var jo det jeg sa! Bortsett fra at jeg gjettet på lorden og ikke på deg. Fuck jeg er god.

Veldig bra idé forresten. Veldig bra. Sånne stunt trenger vi iblant.

Egentlig forsøkte vi å være denne månedens topp-bloggernyhet. Men Sonitus har jo juleferie, så da får vi spare metakommentarene våre om «Hva er sant, hva er løgn?» til en annen gang. I mellomtiden skal vi få trykket opp «Iversen? Storrusten? Hvem vet?»-t-skjorter.

Ops, det var da ikke meningen å være innlogget der. Dette blir forvirrende, merker jeg.

«Det må med andre ord innrømmes at hun er en bedre Iversen enn jeg er Storrusten. Ååååh, vondt.»

Mer vondt enn at hun er en bedre Iversen enn du er Iversen? (jfr. pollen) ;)

Man må jo gi dama at hun har imponert denne uka. Problemstillingen for de som skal gjenta stuntet etter dere blir da; skal man bytte blogg med en god blogger og risikere å bli avkledd, eller bytte med en møkkablogger som skremmer vekk leserne.

Men den avstemmninga er rigga, Esquil.

…og nei, utenom våre to egne blogger har vi vært oss selv rundt omkring.

«Avstemminga er rigga»? Jeg er så glad jeg ikke er deg lenger!

Kristin da… Nå må du være en mer nobel vinner enn jeg er taper. ;)

Jeg tenkte egentlig på de grusomme a-endelsene. Og hvor er du på msn? Jeg driver en liten spamming for tiden…

Grunnen til at jeg leder, er at internett-poller alltid får mye stemmer når det er et helt absurd og dårlig forslag.

Eg føler meg lurt!!! Vemmeleg følelse i magen no…

Usannsynlig morsomt, Iversen! Og det kunne vært deg, altså. Selv om den foreldreskolen var litt for saklig.

Foreldreskolen var det første jeg leste her da, så føler meg ikke lurt :) Synes stuntet var morsomt da … slikt er gøy, bare man ikke gjør det for ofte :D

…som om jeg ikke var paranoed nok fra før.

Jeg er nå fortsatt ikke så sikker på at det ikke VAR Ole og Ivers som prøvde seg på voksstrips, jeg… *skule på*

Asbjørn: Nydelig!

Isk: Ja, hun har vært fryktelig flink – jeg på min side har mer prøvd å se hvor langt jeg kunne gå før folk reagerte.

Shoaib: Det vil nok ikke gjenta seg med det første nei. :)

Habben: Burde du ikke egentlig tenke litt ekstra over hvem som har skrevet Hjorthebloggen i det siste..?

Shamini: Njaaa. Akkurat den posten regnet jeg med at ville avsløres, siden Ole er i Arendal og jeg er i Oslo. Men Ole barberte nok magen den kvelden, siden legene bestemte seg for å hente blindtarmen hans. Ole er for øvrig sykmeldt.

Espen er tilbake! Og han SVARER på kommentarene deres!
Det var her jeg glapp helt ut, altså.

Jeg tenkte faktisk på at Iversen var lite flink til å svare, og det pleier han jo å være :o)

Jeg lot meg lure, men sånn i ettertid kan man jo si at man reagerte litt. Spesielt på foreldreskolen postene.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.