Soff godtinår!

«Tenåring knivstakk tre» leser jeg på Aftenposten.no sin forside. Saken blir ikke mye bedre når jeg trykker meg inn til overskriften Tre knivstukket ved Trondheim. Det tok faktisk pinlig lang tid før jeg skjønte sakens kjerne og at jeg ikke trengte å tenke «Hva er det med ungdommen i dag?»

Godt nyttår til alle lesere forøvrig. Jeg kommer nok sterkere tilbake senere i dag, blant annet kjenner jeg at jeg har en liten høne å plukke med frøken «Det er ikke min skyld at jeg ikke er våken 07.30 1. nyttårsdag» Storrusten. Dette kan bli stygt.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Du er treg på avsløringen, altså. Jeg vibrerer formerlig i spenning.

[…] kristin: Du er treg på avsløringen, altså…. […]

«Tre ranet med balltre og pistol» leste jeg nylig. Og det var en som fikk «To år for grøftevoldtekt».
Hvor er Naturvernforbundet -?

Og Garderobetilsynet: «Frikjent for støvlettvold»

hahaha! <a href=»http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article1585494.ece» rel=»nofollow»>http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article1585494.ece</a&gt;

Ok, det er egentlig ingenting å le av.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.