10 ting en dag man kjeder seg

Som kjent er jeg en mann med mye fritid. Enkelte røster har hevet stemmen for at jeg burde få meg en hobby, men inntil videre klarer jeg meg helt utmerket i mitt eget selskap. Innledningen, altså disse to første setningene, til dette innlegget har Kristin skrevet. Dette var en kladd fra hennes forfatterskap da hun lekte Iversen, og siden jeg har dårlig tid men sårt føler at et innlegg med litt tekstmasse måtte ut før jeg stikker på jobb har jeg stjålet idé og deler av teksten. Det er skamløst, jeg vet det. Litt sexy også? Herfra og ut vil teksten være en herlig mix av Iversen og Storrusten, forresten.

Fra tid til annen undres jeg over hva man gjorde før teve, film og data. En såpass stor del av pakken Espen Iversen består av disse bestanddelene, at man kan undre seg over hva som ville skjedd om det kom strømbrudd eller andre artigheter som ville sperre meg fra disse livsnødvendigheter. Heldigvis er jeg en usedvanlig kreativ, og kan herved bringe dere den ultimate lista over 10 ting du kan gjøre som er akkurat passe smertefullt å gjøre en lang ettermiddag (riktignok uten strømbrudd). Om du mot formodning tror jeg kunne likt å tilbringe tid i ditt selskap anbefales imidlertid ingen av punktene (utenom nummer 7). Da må du heller kjøpe en Wii. Og invitere meg. Hver kveld.

  1. Spise spaghetti a la Capri.
  2. Se på «Superman returns«.
  3. Nappe øyenbrynene.
  4. Vente på at Ole skal produsere et blogginnlegg.
  5. For røykere: Ikke røyk på noen timer.
  6. For ikke-røykere: Røyk konstant i noen timer.
  7. Høre på Anastacia-CD.
  8. Betal regninger.
  9. Test refleksene dine med kjøtthammer.
  10. Låse deg inne i kjellerboden.

Iversen Revisited tar selvsagt ikke noe ansvar for noen eventuelle effekter av de foreslåtte gjøremålene. Spesielt ikke nummer 10, for etter fire timer i en kjellerbod kan alle og enhver bli litt vanskelig å ha med å gjøre. Off to work we go, then!

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Vi har en wii, men jeg liker ikke invitere folk hjem i rotehuset.

Jeg har et (bare ett) såpass stort øyenbryn at jeg faktisk må nappe det litt for å kunne se ordentlig, så det er ikke noe spennende tidsfordriv for meg. Tror heller jeg går for et av alternativene i pollen, men de ser alle så forlokkende ut (bortsett fra turen på Høyres hus) at jeg ikke klarer å bestemme meg…

Rutha: Da får du venne deg til det. Det friker meg ut at det ikke heter å «vende» seg til noe.

Fred: Neste gang jeg er i Grenland ringer jeg deg, så kan du gi meg en heftig innføring i Wii-moro. Tipper du valgte onanien, som resten av gjengen.

Evt. kan man gå på revy! Hurra!

Denne metamorfosen av oss to forvirrer til og med meg, og jeg har brukt mye tid på å prøve å huske hva som er meg og hva som er deg.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.