Folkets røst

Så var julen overstått, engler dalt ned i skjul og Batman har atter en gang fått bekreftet sin stilling som den ultimate kongen. Ikke fordi det noensinne har vært tvil om dette faktum, men det er nå engang alltid deilig å få bekreftet sin livsfilosofi av sine lesere. Julenissen og påskeharen kan bare gå hjem og vogge for den suverene seieren til o hellige Lynvingen.

Men når en slik konkurranse går i boks, er det på tide å sette i gang neste. Denne undersøkelsen er for deg som ikke er fornøyd med pakkeberget under juletreet – nå kan du selv få syte over hva tante Birgitte egentlig skulle ha gitt deg. La meg presentere alternativene for deg:

  1. Batman-kostyme: Vel, denne bør være selvskreven på en hver ønskeliste. For undertegnede var dette høyeste ønske hver jul før Muren falt, men etter dette merker jeg at jeg har vanskeligere og vanskeligere for å få kredibilitet med dette på ønskelisten. Siden min ømme moder ikke skjenket meg Batman-kostyme, ble jeg jo nødt til å lage det selv. Det går fortsatt gjetord på store deler av Sørlandet om den blonde pjokken på seks år som hadde tullet seg inn i grått og svart tøy og sprang heseblesende fra hus til hus og spurte om det var noe som skulle reddes der.
  2. Espen Iversen: Siden forrige punkt kanskje appellerer mest til guttene, tenkte jeg det var viktig med et punkt for å tilfredsstille kvinnene. Denne gaven er et selvsagt punkt på enhver komplett ønskeliste. Ikke nok med at jeg er en ganske okå person; jeg er også uvanlig flink til å lage mat.
  3. Snille barn: Dette punktet er for å avsløre om du egentlig er litt for gammel til å lese blogger.
  4. Kongebiografien: De sier jo at den skulle ligge under hvert juletre i år, så selvfølgelig kan du kjenne misunnelsens grønne stikk når du pakket opp den store, firkantete gaven og det viste seg å være Kiellands samlede verker. Ved å trykke på denne knappen kan du få utløp for alskens avundsyke og misunnelig gørr.

Se sånn, da er det bare å springe til stemmeboksen.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Følte liksom ikke jeg passet helt inn i denne pollen.
Batman-kostyme: som du selv skriver, passer dette best for gutter. Dessuten liker jeg ikke Batman. Idiotmannen.
Espen Iversen: føler jeg er littebittegranne for ung, til tross for (sårt trengte) kokke-egenskaper.
Snille barn: Er du SPIK?! Barn er ekle; punktum!
Kongebiografien: Her-re-jeme-ni så kjedelig!!

Nei, tør jeg foreslå en annen poll?
Hvilke farger håper du slår til på sminkefronten 2007?

Av alternativene frister kongebiografien mest.
Han er jo rimelig artig. Og spesielt etter jeg hørte han si «Jæi liker ikke å lese om mæ sjæl jæi» liker jeg han.
Han ække så fisefin som kona.

Jeg er også veldig usikker på om det finnes noen passende alternativer i pollen.
En Batman-drakt ville jeg ikke kommet inn i uten å skrike, så det er utelukket.
Iversen sjøl høres for så vidt hyggelig ut, men jeg er redd for å få madammen på nakken. Dessuten er jeg (i motsetning til Maren) littebittegranne for gammel. -Men ikke spør om sminke heller, det hjelper ikke i det hele tatt.
Snille barn er jo litt vanskelig siden jeg ikke har barn. MEN, mister minister; Jeg er absolutt gammel nok til å ha barn (jfr. forrige punkt), så da mener du kanskje at jeg er for gammel til å lese blogger? Tsk!
Nei, det spør om ikke jeg må ty til Kongebiografien sånn som Rutha. Rett og slett.

Nei og nei! Jeg lukket da den tagen! Hjelp!

Hei Espen :)

Jeg likte historien din om mandelen i grøten bedre. Den var morsom, og jeg måtte le litt da jeg prøvde å forestille meg hvordan du hev i deg grøten på evig jakt etter mandelen, som dessverre havnet hos din madam. Jeg føler med deg, bare så du vet det.

Ønsker deg fortsatt en fin og herlig etterjulsfeiring!

M

PS: Gleder meg til å lese flere fengende historier fra ditt liv:)

Jeg er også, som røverdatter, for gammel for både batman-kostyme og Iversen. Noen vil påstå at jeg er gammel nok for å få snille barn, men det er jeg heeeelt uenig i. Kongebiografien har jeg liten interesse av, så siden det eneste alternativet jeg i det minste synes om, så blir det kokkekunstene til Iversen. Jeg skal høre med vår felles bekjent om hun ikke kan lure ham til å både kokkelere og invitere til Blogger-TP en gang i mars…

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.