Det året Iversen ble mann

Altså i år.

Helt siden det første året jeg ikke lengre kunne regne med at min mor skulle handle alskens julegaver til slekta har jeg vært ganske flink. Ferdig før november med hele skiten, og ganske ålreite gaver mener jeg de nærmeste har fått også. Å være såpass tidlig ute gjør jo ikke akkurat undre med bytteretten, men det får stå sin prøve. Jeg er såpass stor på det at om folk ikke liker gavene sine, da kan jeg gjerne bare få dem tilbake. Jeg har plass!

Men i år har jeg slurvet. Madammen og jeg var ferdige med ca halve handelen for et par uker siden, og fikk krysset av noen ekstra navn forleden. Mye er i boks, og julekort er sendt. Vi sender bare julekort for å føle oss bedre enn alle dem som ikke sender oss julekort, en ganske fin følelse. Jeg tror vel egentlig dette er en ganske vanlig måte å motivere seg for å sende julekort, litt i samme gate som at den eneste sanne fryd er skadefryden. Vi er ikke fæle mennesker, vi oppfører oss bare litt dårlig i ny og ne. Det er ikke som om vi dreper folk, liksom. Dette var en uheldig digresjon, merker jeg. Poenget er jo at jeg ikke er ferdig med julegavene enda, og det er bare to dager igjen til jul.

Og det er ikke hvilken som helst slabbedask jeg har neglisjert, det er Madammen.

Først tenkte jeg at de siste fire åra med yours truly burde være gave nok (jada, dere kan gratulere oss med fire år i går, hadde vi vært fjortiser er det mulig vi hadde feira), men på den annen side kunne det jo være ok med en unnskyldning for å kjøpe andre sesong av Deadwood til «oss». Dilemma.

Får stikke til byen og undersøke mulighetene litt. Ønsk meg lykke til!

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Lykke til med handlinga.
Jeg og sender julekort av samme grunn.
Siste julegave var til søster og ble handlet for en uke siden.
Min bedre halvdels gave ble handlet inn i midten av november:D

Men tok du noen av mine særdeles gode forslag om julegaver alvorlig for det? Nei, det gjorde du ikke! Da har du ikke en pøtt å klage på, kjære deg.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.