BYens BEste BOsted – Anmeldt og avslørt

bybeboDa jeg for en tid tilbake ba reiseglade blogglesere sende meg postkort slik at jeg kunne fylle denne siden med anmeldelser av arbeidene deres var det få som reagerte. Noen var det jo, og de kortene jeg har fått er behørig anmeldt. Tøsene i BYBEBO, derimot, måtte jeg mase litt ekstra på. En mail med adresse og smisk i kommentarfeltet senere dumpet et virkelig mesterverk ned i postkassa, denne gangen må du trykke på minibildet for å få et superbilde. Du skjønner det sikkert, selv far klarer dette.

Ved første øyekast er jo dette lekkert (fotografens arbeid unntatt), la oss gå Åshild litt nærmere etter i sømmene.

For det er åpenbart Åshild som har gjort alt arbeidet her. Det innrømmes også på egen blogg. Gunn Samantha har allernådigst velsignet kortet med underskriften sin, og i rettferdighetens navn må det sies at adressen min er skrevet med sistnevntes kråketær. Håndskriften til både Åshild og Gunn Sam er lekker og enkel å forstå, naturlig nok sankes det plusspoeng. Kortet er hjemmelaget, og ganske stilig spør du meg, en bråte med plusspoeng for design (herlig med hjerter over i-ene). Frimerket trekker ned, det er dørgende kjedelig. Isbjørner hører hjemme på Svalbard, ikke frimerker. Det er kanskje noe forstyrrende at kortet ikke er stemplet, men hey: Null stempel betyr bedre fokus på tekst og innhold. Det er ikke mye tvil om hva karakteren blir, det var jo trist at man ikke la mer omtanke i frimerket….
Utseende: 6 av 7

Over til innhold. Jeg ble litt paff, hva har skjedd med det gode gamle introduksjonsordet? Ikke noe «hei», «hallo» eller «yo, sucka»? Er dette noe nytt ungdommen driver med? Et lite minus noteres. Dette minuset synker likevel fort i kvikksand når resten av kortet leses. Julekort er stas, og det behager meg å få en beklagelse over at kortet ikke kommer fra utlandet. Respekt! Rapport fra yndlingskollektivet vårt trekker opp, det er jaggu ikke alle som skriver mer enn «god jul og godt nyttår» i julekortene sin. Siden jeg skal jobbe mye i jula (og feire julaften hos svigers) høres en fredfylt jul veldg bra ut. Nå spiller Åshild på alle strengene mine. Generøsiteten tar over.
Innhold: 7 av 7

Dessverre kom dette kortet samtidig som internettregninga mi, dette trekker ned. Ingen sa at x-faktor var rettferdig. At kortet kommer fra norsk bloggverdens store snakkis de siste månedene skader selvsagt ikke, faktisk trekker det noe helt forjæklig opp. Jeg føler meg priviligert og noe bortskjemt. Herlig. At kortet er noe vannskadet får vi trekke litt for, men jeg regner med at det er Gunn Samantha sin feil – hun kan jo være litt skjødesløs. Omtrent nå kan jeg vel også innrømme at jeg bare tok med «avslørt» i overskriften for å fiske noen ekstra lesere. Beklager det, altså, men.. Nei, hvem prøver jeg å lure.. Jeg angrer intet!
X-faktor: 6.5 av 7

Denne gangen er konklusjonen enkel, mest av alt fordi gjennomsnittet av 6, 7 og 6.5 er fryktelig enkelt å regne ut i hodet. Sammenlagt får dette julekortet en foreløpig bestenotering i denne serien – solide 6.5 poeng sammenlagt!

Hele staben på Iversen Revisited gratulerer.

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Det funket, må du vite, jeg ble veldig nysgjerrig.

Jeg håper ikke du følte deg veldig lurt.

Jeg vil si at x-factoren trakk ned kraftig (jeg har fått noe i øyet, og det svir), så posten din mottok derfor en stusselig 3,5. Jeg lar det være opp til deg å tenke på hva jeg synes om saken.

Det er nettopp derfor jeg ikke har sånn «rate my post»-greie til innleggene. :)

Nå angrer jeg på at jeg ikke sendte en av mine hjemmemala, -klippet , -limet, -tapa og -pyntede julekort til deg. Jeg hadde sprengt skalaen.

[…] Det må ha vært noe med det postkortet som avslørte […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.