Den fantastisk koselige adventskonkurransen (tyvende og siste luke)!

I “den fantastisk koselige adventskonkurransen” er det første riktige svar som får poenget – den med flest poeng etter julaftenluka (20 desember, vi er litt på forskudd) får premie i posten (jeg kødder ikke). Alle hjelpemidler er selvfølgelig tillatt!

20. desember:
Siste luke blir bildetekstforfatting igjen. Kjipt for de som hater slikt, moro for de som liker det. Moro for meg, med andre ord, selv om jeg ikke kan delta selv. Denne luka er åpen helt til jeg oppsummerer resultater og deler ut poeng, og det får bli 1. juledag. Med litt flaks får vi kanskje inn noen virkelig fantastiske forslag med lengre åpningstider. Det er en grunn til at jeg ikke var så lysten på å holde kalenderen i gang; jeg har en del å gjøre den neste halve uka og vil prioritere skikkelige innlegg.

Her er dagens bilde; jeg har store forventinger!

luke20
Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Rubicons quizpremier er ikke helt som andre quizpremier.

Tanntrekking ved hjelp av tau i nabobåten lot seg vanskelig kombinere med intervju.

Mor hadde misforstått sønnens legning og meldt familien på svigersønn ønskes.

Kutt!! …det lukter bønne her?!!!

«Og når forsto du at din kommende kone også var din søster, din tante OG din bestemor? Før eller etter du hadde smelt a på tjukken?»

Vad pular ni med om dagarna?

- Så nå har du altså bestemt deg for å hjelpe sønnen din neste gang han skal kjøpe briller. Vi er alle glade for at sånne som deg tar i et tak for at samfunnet skal bli penere. Og kan ikke du hilse til Finn Schøll neste gang du ser han? Han er virkelig fascinerende. Jeg skulle gjerne ha pratet med han over en lengre middag. Om mote og slikt altså. Og blomster. Men nå er det ikke meg vi prater om… Kan ikke du fortelle seerne våre om viktigheten av store garderobeskap?

…så du og din sønn har hatt et forhold til bloggeren Iversen?

(Synger)Don’t know much about history
don’t know much about biology
Don’t know much about a science book
Don’t know much about the French I took
But I do know that I love you
And I know that if you love me too
What a wonderful world this would be (kanskje litt falsk, men…)

Gerd, vil du gifte deg med meg? (og da er alle falske toner glemt!

(jeg går ikke bare litt i giftetanker for tiden, da… )

Guttungen tenker: faller ho for det fjaset der?

[…] Siste luke finner du HER, og oppgaven var å forfatte en bildetekst. Habben får to poeng for sitt gode Iversen-relaterte forslag, mens TMwtP (tautrekking), Tannlege-Tine (family matters) og Rutha (svigersønn søkes) sanker resten av æren. Da får vi en sluttstilling som ser ca slik ut: […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.