Halvgjort er velgjort!

Det dreier seg om kalenderen her på siden.

Jeg liker den ikke. For det første er den ganske kjedelig å lage, for det andre tror jeg ikke den er så fantastisk artig å delta i. Noen engasjerer seg, og det er jeg veldig glad for, men det er nok flere som syns den er mer i veien enn noe annet. Jeg vurderte å kjøre den i en sidekolonne, men tenkte at skal man først gi opp kan man like gjerne kjøre løpet helt ut. Dessuten måtte jeg helst ha omdesignet siden om det skulle vært et alternativ. Uaktuelt akkurat nå, siden jeg liker dagens utseende.

Så. Kalenderen vil avsluttes med lukeåpninga den 20. desember, altså droppes de siste fire lukene. Det gjenstår tre luker i skrivende stund, og alle disse vil være av den typen som kan gi mange poeng. Det er ikke for å være ekkel med den suverene leder, bare for å understreke det. Jeg vil kikke litt etter på hvilke luker som har hatt høyest deltagelse og prøve å lage noe lignende for å stimulere aktiviteten litt. Forhåpentligvis blir det en ålreit avslutning, selv om den blir noe prematur.

Neste år får jeg finne på noe lurere (i den grad det er lurt å love ting såpass langt inn i fremtiden når det er snakk om blogging)!

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

…veldig spesielt med en julekalender som stopper den 20. vil jeg si. Har du tenkt igjennom dette da?

Haha! Enig med habben, kanskje du kan starte en ny trend? I det minste har ikke jeg noe i mot at julen begynner tidligere. Uansett, jeg har stort sett bare lest de riktige svarene i konkurransen – håpløst å få svart før enkelte andre :) Kanskje mail er tingen neste gang?

Hihi, ja. Jeg ble bare så lei. Får som sagt tenke litt mer gjennom dette neste år, fikse en bedre løsning. Målet var jo å etterhvert lage såpass vanskelige greier at faren for å svare feil var så stor at det nesten ikke spilte noen rolle når man fikk spørsmålet, men den ene gangen jeg prøvde å lage det litt vanskelig svarte nesten ingen. Også har jeg fått et par mails med sutring og gode forslag til andre måter å gjennomføre kalenderen på, som jo bare er demotiverende (sorry, dere ville nok bare hjelpe) når man først er i gang.

Så dette er gjennomtenkt som bare det. Om noen har storprotester får vi ta det på kammerset. ;)

Jeg har trua på slike oppgaver som den med lamaen, der det er helt opp til dommeren å bestemme hva som er «rett» Her er det mange muligheter, også for dommeren til å være sær og uhyrlig.

Men da ble du vel ganske happy for dagens luke?

Perfekt!!

Dagens luke er kanskje det bildet gjennom tidene som overlater fullstendig alt til tekstforfatterens fantasi. Det er ingen hjelp å få whatsoever.

Så var det dette med å kjøre løypa helt ut da..fire dager til klarer du vel?

Sam: Næh.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.