Jukseinnlegg

Hvilken fantasy/sci-fi-figur er du??Jobb er kjedelige greier.

I natt har jeg stort sett restarta samme prosess åtti ganger og reddet pay-per-view for en haug med tyskere, ellers har jeg surfa nettet etter kule tester. Jeg fant ganske få. Av ca søttifire stykker var det bare to jeg kunne tenke meg å dele med folk, og selv da bare etter å ha kost meg med litt bedre tilrettelegging av resultatene. Man må yde litt service, liksom.

Ifølge denne godbiten (som jeg har tatt før, når jeg tenker etter – resultatet var ganske annerledes da, man utvikler seg jo!) er jeg en tro kopi av Klingon-artens store sønn; Worf. Et sexy bilde av ham er inkludert, en test med respekt for seg selv ordner sånt på et blunk. I dette tilfellet er bildet av en ganske ok størrelse, men uten noen artig beskrivelse. Generøs som jeg er kan jeg dele ut en firer på sjuerskalaen vi alle elsker og akter.

Den andre testen som skal deles har en litt mer fænsi ordning, med svære tabeller, bilder og en beskrivelse. Kule greier, og i ekte engelsk stil lar ikke teksten seg oversette spesielt bra til norsk heller. Om du vil ta testen selv kan du jo gjøre det, og lime inn den beskrivelsen som er best egnet for e-post i kommentarfeltet? Du skjønner hvilken det er når du er ferdig, ikkeno astrofysikk dette.

Denne testen (som du for øvrig kan ta selv også) får en rein sjuer siden jeg er så fornøyd med resultatet. Kule Keyser!

Og dette er et jukseinnlegg fordi jeg egentlig skrev det mange timer før det ble postet, for de kjøtthuene der ute som ikke tok den tegninga. Jeg prøver å være frekk med leserne for å sjarmere dere i senk, funker det noe særlig? Ikke? nei, trodde vel egentlig ikke det heller.

Keyser Soze
And that’s a fact, you bastard.
Film : The Usual Suspects
Iversen er dødssexy!
Key Quote : «The greatest trick the devil ever pulled is convincing the world .. he didn’t exist.»
Ole er homofil!
No one’s knowingly seen you. Ever. How do you manage that, I wonder? I mean .. seriously .. how do you keep that Lawyer guy from blabbing. How can you have that much trust in someone? I don’t get it. Anyway .. you are one cunning bastard. And you’re decidedly not Turkish.
Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg er T-1000 :-D

Film : Terminator 2
Key Quote : «Have you seen this boy?»

You have one purpose: Kill John Connor. You are unstoppable .. almost. Also, you’re a fucking awesome shape-shifter .. like Odo, but you stab people :-D

Ha ha! Jeg ble en eller annen Khan fra Strar Trek II…(som jeg ikke har sett)
Uansett så er jeg strandet på en øde øy sammen med noen Chippendale-dansere, og jeg scoret mer enn 99% på evil. Hi hi!

Film : Blade Runner

Key Quote : «I .. want .. more .. life, fucker.»

You’re a replicant. Four-year lifespan’s a bitch. Sorry. And you love life. You really do. Doesn’t stop you from killing people, but .. hey. Whatever.

Kan vel ikke klage, koselig kar han.

Tiqui som Galadriel…

Iversen har vært på nattevakt og testet tester for oss andre. Han har virkelig gjort en innsats som fortjener heder og ære. Tenke seg til å bruke sin dyrebare arbeidstid på teste ut tidsfordriv så vi slipper å …

Bra du ikke angrer så mye. Si meg – jeg fikk samme resultat som deg i den siste testen, men jeg aner ikke hvem/hva dette/denne Keiser Soze er…

Sam, Røvis og Kim: Hederlige resultater! Men Røvis, de 99% kan du ta med en klype salt om du brukte firefox…

Tiqui: Har du ikke sett «the usual suspects»?? Skam seg! Jeg tror den nylig kom på norsk DVD, det er bare å kjøpe.

Jeg ser jo aldri på tv, Iversen! Men i kveld skal jeg se på Paul som padler LatinAmerika :) Men jeg tror det blir tynt med suspects der.

Du får leie DVD-en, Tiqui. The ususal suspects er pensum for alle.

Jeg ble også Keyser.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.