Den fantastisk koselige adventskonkurransen (sekstende luke)!

I “den fantastisk koselige adventskonkurransen” er det første riktige svar som får poenget – den med flest poeng etter julaftenluka får premie i posten (jeg kødder ikke). Tre spørsmål daglig, alle hjelpemidler er selvfølgelig tillatt!

16. desember:
Vi tar en runde til med Six degrees of Kevin Bacon siden jeg ikke er spesielt oppfinnsom. Poengene deles ut til dem med færrest ledd totalt i besvarelsen, så det er sikkert litt glupt å ikke svare om du bare klarer to stykker, liksom. Dere kan selvsagt svare helt til neste luke åpnes, det er forresten fremdeles lov å legge igjen svar i luke 14.

  1. Koble Bela Lugosi med Bjørn Sundquist.
  2. Koble Jane Fonda med Peter Jackson (regissøren).
  3. Koble Roberto Benigni med vår egen Liv Ullmann.

Lykke til!

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

bela lugosi i Black Sleep med peter gordon. gordon spilte i bridget jones sammen med colin firth som spilte i Love actually med kiera knightly. nightly spilte med stellan skarsgård i king arthur. kærsgård og sundquist spilte sammen i kjærlighetens kjøtere.

jane fonda sammen med Jeff bridges i the morning after. Bridges spilte i King Kong fra 1976. jackson laget king kong i 2005.

liv ullmann og stellan skarsgård i The Oxen fra 1991. stellan og natalie portman i goyas gjost, portman og jean reno i Leon…reno og benigni i Tigre a la nevre, La 2005.

1. Forutsatt at dette er lov: «Bridges spilte i King Kong fra 1976. jackson laget king kong i 2005.» (altså remakes):
Bela Lugosi spilte i den første Draculafilmen (1931), i Dracula (1992) spilte Winona Ryder, som spilte med Peter Fonda i the heart is deceitful, som spilte med liv ullmann i rose garden, som spilte med bjørn sundquist i drømspel.

Hvis ikke svarer jeg: bela lugosi i Black Sleep med peter gordon. gordon spilte i bridget jones sammen med colin firth som spilte i Love actually med kiera knightly. nightly spilte med stellan skarsgård i king arthur. kærsgård og sundquist spilte sammen i kjærlighetens kjøtere.

2. Hvis remakes er lov:»ane fonda sammen med Jeff bridges i the morning after. Bridges spilte i King Kong fra 1976. jackson laget king kong i 2005.»

Hvis ikke: jane fonda med michael douglas i kinasyndromet, michael douglas med michael j fox i american president, michael j fox ble regissert av jackson i the frighteners. alt innen sju år.

3. Benigni spilte med Winona Ryder i DEN GENIALE night on earth, winona spilte med Peter Fonda i the heart is deceitful, peter spilte med liv ullmann i rose garden.

Et halvt bonuspoeng til Tina for sin usedvanlige frekkis, ett helt poeng til Esquil for sine (imponerende) korrekte svar. Luka stenges nuh.

Da var det stillinga (luke fjorten er medregnet, for utdeling må dere sjekke der). Her er den:

1. Tamara (6 poeng)
2. Lea (4 poeng)
3. Shamini (3 poeng)
4. Sindre og Tina (1.5 poeng)
5. Sancti, Trikkefører, Ting Tang Tonje, Habben, anetten, André, Ole, Kristin og Esquil (1 poeng)
6. Rutha, Tannlege-Tine, asbjørn, saccarina og Røverdatter(0.5 poeng)

Koble Bela Lugosi med Bjørn Sundquist.
Bela Lugosi spilte Dracula. Denne rollen har også blitt tolket av den fantastiske Christopher Lee, mest kjent som Saruman fra LotR. Når Mads Eriksen skal skremme Madammen, sier han at LotR skal gjenninnspilles, og Bjørn Sundquist skal spille alle rollene. Nemi har også satt opp Sunquist i rollen som Aragorn i den norske versjonen av Ringense Herre.

Koble Jane Fonda med Peter Jackson (regissøren). Jane Fonda spilte hovedrollen i filmen Barberella. En av to bad guyer i den filmen het Duran Duran. Denne skurken ga navnet sitt videre til 80-tallsbandet som stod for kjenningsmelodien til James Bond filmen A View to a Kill. DVS Roger Moore’s siste Bond-film. Derfra kan du enten bruke skurken med tre brystvorter, Scaramanga, bedre kjent som mannen med den gylne pistol, eller 006, Alex Trevillian, fra Goldeneye. Den første spilles av Ian Flemmings (forfatter av 007 bøkene, for dere der ute som mangler ett kromosom eller tre) fetter, Christopher Lee, og nummer, skulle til å si 2, men det blir jo 006, spilles av Sean «Still Sharp» Bean. Det vil igjen si Saruman og Boromir, som begge har spilt i LotR, regisert av Peter Jackson. Jeg hadde litt lyst til å gå utenom denne triologien siden det forenkler så veldig, men kom ikke på noen kjente skuespillere fra Bad Taste, Braindead eller Forgotten Silver. Kom nå på Michael J. Fox fra the Frightners, men det er litt sent. Og King Kong. Jaja. Kunne sikkert koblet der og.

Koble Roberto Benigni med vår egen Liv Ullmann. Sorry, den klarer jeg ikke, ettersom jeg føler at det er juks å slå opp ting.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.