Den fantastisk koselige adventskonkurransen (trettende luke + stilling)!

I “den fantastisk koselige adventskonkurransen” er det første riktige svar som får poenget – den med flest poeng etter julaftenluka får premie i posten (jeg kødder ikke). Tre spørsmål daglig, alle hjelpemidler er selvfølgelig tillatt!

13. desember:
Leia har forelsket seg i SCART-kabelen vår, noe som har drevet Madammen nærmest til vanvidd i dag. Sist jeg så henne vasket hun gardiner med sine egne tårer, det var et urovekkende syn. Heldigvis var gardinene modne for vask, så noe fornuftig har kommet ut av det hele. Ellers leker livet; Ole har allernådigst verdiget oss dødelige sitt selskap på et kinobesøk i aften, og det gleder man seg til. I den sammenheng kan vi kose oss med en filmrelatert kalenderluke, syns jeg. Det er på tide med en ny runde»Six degrees of Kevin Bacon»!

  1. Koble Sienna Miller med Omar Sharif, plz.
  2. …og så kan du prøve deg på paret Angelina Jolie og Vincent «scariest voice ever» Price.
  3. Vi avslutter med en liten frekkis: I hvilken (fantastisk sugen) film spiller Alyssa Milano en frøken som flytter til Chicago og finner ut at det kan være stas å innta personligheten til vedkommende som har bodd i den nye leiligheten før henne?

Ah, litt kalkun på onsdagen smaker godt!

Siden vi i går rundet halvspilt kalender er det på sin plass å opplyse om stillinga – det er gode sjanser selv for nykommerne enda, vil jeg våge å påstå. Her er hele tøkla:

  1. Tamara (5 poeng)
  2. Lea (3.5 poeng)
  3. Shamini (3 poeng)
  4. Sindre (1.5 poeng)
  5. Sancti, Trikkefører, Ting Tang Tonje og Tina (1 poeng)
  6. Rutha, Tannlege-Tine, Røverdatter og Kristin (0.5 poeng)
Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

jeg rekker sjelden å sjekke innom før noen andre har svart på oppgavene. og jeg kan nesten ingen av de. så jeg akter ikke å ødelegge muligheten for andre til å få poeng.
men grunnen til at jeg kommenterer er at alle bør se kortfilmen «vincent» av tim burton. der vincent price har fortellerstemmen.
filmen kan sees her: «http://www.youtube.com/watch?v=dqS4-zlJLS8″

kommenterer ikke her så ofte, men når jeg først gjør det får jeg vel komme med litt skryt. fin side du har! mye arti lesing…

Nei, nå gir jeg opp… fant både enern og toern, men klarte ikke treeren. Får stikke innom senere ikveld og se om noen andre kunne den.. Jeg føler på meg at innflyttinga og overtakinga av identiteten ikke er selve hovedplotet i filmen.

1. Sienna Miller i Casanova med Oliver Platt i Crusoe med Warren Clarke i Top Secret! med Omar Sharif

Sikkert ikke korteste, men tenker at jeg kanskje kan få noe ekstrapoeng for å ha fått med Top Secret!

2. Angelina Jolie i Lara Croft: Tomb Raider med Richard Johnson i The Monster’s Club med Vincent Price

Spørsmål 3 antar jeg at du har skrevet i kode, og at du med «Chicago» mener «New York» og med «Alyssa Milano» mener «Jennifer Jason Leigh» og med «har bodd (…)før henne» mener «bor sammen med» og da er svaret : Singel White Female.

Folkens, folkens, folkens! Dette er da ikke spesielt vanskelig?

HINT PÅ OPPGAVE 3: DETTE ER EN OPPFØLGER TIL EN DREW BARRYMORE-FILM

Poison Ivy II!

1. Sienna Miller i Casanova med Oliver Platt i Crusoe med Warren Clarke i Top Secret! med Omar Sharif (ok, litt kopi, da.. )

2. Men denne er min egen: Jolie og Will smith i shark tale. Will smith og hayke i wild wild west. Hayek og Depp i Once upon a time. Og depp sammen med Vince i Edvard Saksehånd.

3. Poison Ivy II

Nå har jeg prøvd ihvertfall.. :P

Miller og Sharif satt/sitter også sammen i Honorary Committee ved «Chain of Hope», en veldedighetsgreie. :P

Mange nydelige besvarelser, poeng til Tamara for det korrekte. Skulle jeg delt ut hyggelige bonuser i dag ville jo alle fått poeng!

1. Tamara (6 poeng)
2. Lea (3.5 poeng)
3. Shamini (3 poeng)
4. Sindre (1.5 poeng)
5. Sancti, Trikkefører, Ting Tang Tonje og Tina (1 poeng)
6. Rutha, Tannlege-Tine, Røverdatter og Kristin (0.5 poeng)

Vi har ikke bare sett «Vincent», vi har den på dvd. Riktignok som ekstramateriale til «A Nightmare Before Christmas». Men vi har den likefullt. Glis.

Jeg kommer med ujevne mellomrom og tar for meg de koblingslekene jeg har lyst til. Det får du leve med, selv om jeg ikke får poeng.

…og så kan du prøve deg på paret Angelina Jolie og Vincent “scariest voice ever” Price.
Angelina Jolie spilte mot Daniel «Best Bond Ever!» Craig i Tomb Raider. Craig spilte mot Michael «den nye Dumbledore» Gambon i L4yer Cake (brilliant film om en fyr som dealer narkotika uten å være fullstendig tett i pappen eller overmodig dust). Gambon, som har et hjørne oppkalt etter seg på Top Gear banen etter at to av hjulene på bilen han kjørte i «Star in a reasonably pirced car» lettet fra asfalten og bilen nesten veltet (han påstår i ettertid at dette ga ham draget på Judi Dench, som syntes det gjorde ham mandig), uansett, Gambon spilte i Sleepy Hollow, regissert av Tim Burton som hadde samme forhold til Vincent Price som Ed Wood hadde til Bela Lugosi. Bare at Tim Burton kan regissere. Vincent spilte i både Edwart Saksehånd av Tim Burton, og var fortellerstemmen i Burtons kortfilm Vincent, som handlet om Vincent Malloy som ville være som Vincent Price.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.