Gullpølsefest?

VG Nett skriver i dag en liten gladsak om Tove Eriksen som har kjøpt pølser i sin nærbutikk.

Da Tove skulle stue godsakene bort etter handleturen la hun merke til at pakkene var åpnet, og sånt er litt utrivelig. Gilde kjører i disse dager en kampanje hvor man kan finne frem «gullpølser» og inkassere femten tusen smekk, noe som har gjort mange litt hete under topplokket. Hvorfor kjøpe pølsepakke når man kan åpne og sjekke før kassa, liksom? Det er sunt sparevett.

Imidlertid avsluttes artikkelen på denne måten:

Pølsefesten ble likevel ikke avlyst hjemme hos Tove Eriksen:
– Jeg vasket pølsene og kokte dem grundig før vi spiste dem, sier hun.

Og her er jo alt galt.

For det første blir det vel knappast noen skikkelig pølsefest om Tove var til stede, for det andre skal pølser trekkes - ikke kokes. Ingen liker dvaske pølser. Dette til orientering!

Vi her på Iversen Revisited regner med at Tove Eriksen skjerper seg til neste gang hun serverer familien wienerpølser. Obskøne uttrykk og kokte pølser har ingenting å gjøre i hjemmets lune rede. Kaktus avsendt. Eller egentlig ikke da, men jeg kan aldri tro noen sjekker.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Høh? Blir ikke pølsene renere av å bli KOKT enn å bli vasket???

Tine Tine Tine…nå har du lest i halvørska….
Det Ivers mente er at man ikke skal koke pølser når man tilbereder dem…man skal TREKKE DEM.
Men de blir nok renere av å bli kokt enn vasket.

Det slo meg først nå at det der med at ingen liker dvaske pølser kanskje ikke var verdens mest gjennomtenkte ting å skrive.

Rutha hadde for øvrig rett, hun har jo som regel det. :D

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.