Heia den som vinner!

Ikke før har det gått opp for meg at jeg overlevde gårsdagens trening, så fersker jeg at det er ny duell i Tordenbloggen.

Iversen Revisited møter Fylleangst, og det kan jeg aldri tro blir spesielt hyggelig. Fylleangst har sanket stemmer som bare det gjennom hele Tordenbloggen, også fra undertegnede. En mindre stemme i dag, altså. Jeg fikk nemlig beskjed om å stemme på meg selv av Habben. Heia Habben!

Men la meg ikke tvære dette ut; løp over til Tordenbloggen og stem på en av oss, hva?

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

stemt på deg, jeg.. lykke til!

Dette tror jeg blir jevnt. Stemmen min gikk til Fylleangst denne gangen, og vinneren vil uten tvil få min stemme resten av Tordenbloggen.

Hyggelig å se at det gikk bra i går da. Vi ble jo litt engstelig for deg. :)

Jeg tror du tar ham. Sjøl skal jeg opp mot Gud bedre og det synes jeg er skikkelig feigt i og med at han har noe med Gud i bloggnavnet sitt. Jeg legger nok inn en protest tenker jeg.

Takk for stemmene så langt. Jeg må innrømme at selv om du har fått mine stemmer så langt, så må jeg nok stemme meg selv i dag. Uansett, tommel opp for en bra blogg

Jeg stemte selvfølgelig på deg Ivers. Pluss flere andre…

Dere vil virkelig vinne altså :o)

Jeg har selvsagt stemt på dere!

Habben: Den protesten tror jeg funker enda bedre om du også leverer en flakse konjakk.

Tamara, Lisabeth og Isk: Tusen takk, dere er hyggeligst i verden. Det er klart vi vil vinne, Iskwew, men i det øyeblikket jeg ryker blir det om å gjøre å få folk til å tro at jeg egentlig ikke ville vinne likevel. Uansett er vel sjansene til både meg og Fylleangst relativt små.

M@rcus: Ja, i dag er det hver mann for seg selv. :D

Jeg har sendt Whisky og jævlig mye penger, så får vi se om ikke det vil jevne ut matchen. *I`m dead meat*

Du fikk nå min, Ivers, på tross av at du svikta meg …

Habben: Det høres lurt ut, jeg har planer om det samme om jeg tar meg videre.

Tiram: Du aner da ikke om jeg svikta deg eller ikke. :) Jeg var bare så feig at jeg ikke gav noen av dere kommentarstemme, siden det var et vanskelig valg. Jeg har gjort det noen ganger tidligere også, jeg er en pingle.

*pft* Godt du innrømmer det sjøl, i alle fall ;)

Takker for en god kamp, og lykke til videre.

Skål

M@rcus: Skål tilbake, og takk for kampen (vi MÅ være eksfotballspillere begge to)!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.