My Spidey-sense is tingeling!

Jeg er i skrivende stund på vei ut døra for å trene med bedriftslaget vårt i fotball, og har en ekkel følelse av at noe vil gå alvorlig galt i dag.

Er Ivers sanntenkt? Stay tuned.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Det har gått over 3 timar, og fortsatt ingen svar på om det gjekk bra… ser ikkje lyst ut dette.

Bekymret nå ja..
Iversen! Snakk til oss!

Betyr dette at Fylleangst vinner på walkover i dagen Tordenblogg, Iversen? Da vet jeg han blir glad. Han har jo all grunn til å være engstelig for dagens «kamp». Jeg har stemt på dere begge frem til nå, så jeg får vel ta frem mynten senere i dag da.

Ps, håper det har gått bra med deg da. Dette lover jo ikke godt.

Jeg synes jeg horer beinet knekke helt hit…

Neida, Espen kan ikke skade seg nå.
Vi skal jo se The Departed på kino om ikke så altfor lenge til.

Asbjørn, Peder, Aasmund, Trikkefører: Not to worry, det eneste som så elendig ut i går var ballfølelsen min! Jeg har to plagsomme skrubbsår og brakk nesten ryggen i en hodeduell jeg aldri skulle vært i nærheten av, men jeg lever! Det blir luke og kino og alt som er godt.

XmasB: Tordenbloggen a gitt! JEg ser at Fylleangst har reklamepost, da må nok jeg og skrive en. :) Takk for påminnelse, jeg har nettopp stått opp og fikk ikke hørt podcasten i går.

[…] Iversen: Asbjørn, Peder, Aasmund,… […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.