Europamesterskap i curling 2006

Det braker løs lørdag den niende. Det er i dag.

Curling er som kjent en av de koseligste sportene å se på tv, og dette mesterskapet dekkes naturligvis også av NRK og Eurosport. Sjekk sendetidene her! Selv blir min EM-opplevelse noe ødelagt av dårlig timing, jeg skal nemlig jobbe fra 20 til 08 denne helga. Da blir det søvn under kampene, men jeg stoler på at alle verdens sportssendinger får med seg høydepunkter på kvelden.

Mitt tips: Dordi og gjengen drar hjem et EM-sølv, Thomas Ulsrud & co håver inn en bronsemedalje. Jeg tror Sveits vinner kvinneklassen, Skottland kan fort vinne herreklassen. Vi får oppsummere etter endt mesterskap, jeg har jo allerede dummet meg ut på Tippeliga- og VM-tips i år. Jeg lover for øvrig å ikke belemre dere med EM-oppdateringer, det får holde med denne påminnelsen og en liten post-Em-post (hehe, tok du’n?).

Kos dere med curling den neste uka!

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Let me get this straight… du mener faktisk noe om curling? Du, som har vestkantfobi? Makan, det var overraskende.

Sånn – da er cachen borte.

Alle elsker curling! Og om de ikke gjorde det før så gjorde man det vel ihvertfall etter ZAhid Alis eneste kule innslag noensinne om street-curling. :D

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.