Den fantastisk koselige adventskonkurransen (syvende luke)!

syvIden fantastisk koselige adventskonkurransen” er det første riktige svar som får poenget – den med flest poeng etter julaftenluka får premie i posten (jeg kødder ikke). Tre spørsmål daglig, alle hjelpemidler er selvfølgelig tillatt!

7. desember:
Tredje dagen med besøk av a mor på rad, i dag skal hun hjem. Det betyr at det er slutt på snille poeng, og forhåpentligvis slappe kalendertekster. Tre kjappe (og alt for enkle), altså:

  1. Batman er som kjent blant verdens kuleste kiser. Gi meg navnet på minst fire menn som har portrettert The Caped Crusader på film.
  2. Hvem vant TVNorges kalender-reality «Nissene på låven»?
  3. Hvem er «Trix» for?

Nå kan du vende tilbake til et meningsfylt liv i sus og dus. Vi snakkes!

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

1.
* George Clooney
* Val Kilmer
* Christian Bale
* Michael Keaton
* Adam West

2.
Bent gikk av med seiern.

3.
Trix er myyye rart da…men bl. a en mattebok-serie..

1. Michael Keaton, Kevin Conroy (stemme), Christian Bale, Val Kilmer, George Clooney, Adam West, Lewis Wilson, Robert Lowery…

2. Bent Leikvoll (Atle Antonsen)

3. Må nok si det samme; at Trix er for grunnskoleelever…? Eller kan det være at ordet maskot har falt ut og at du sikter til maskoten for fotball-EM 08? I’m clueless.

1.
* George Clooney
* Val Kilmer
* Christian Bale
* Michael Keaton
* Adam West

2. Atle antonsen/Bent leikvoll

3. Trix er frokostblanding for barn.

1. Tidenes Batman’er i kronologisk rekkefølge:
– Adam West
– Michael Keaton
– Val Kilmer
– George Clooney
– Christian Bale

2. Atle «Bent Leikvoll» Antonsen

3. Trix er en frokostblanding for barn, med følgende smaker:
– Raspberry Red
– Lemony Lemon
– Orangey Orange
– Wildberry Blue
– Grapity Purple
– Watermelon

«Silly rabbit, Trix are for kids!» :)

Ok, jeg var nok litt slurvete med siste deloppgave. Sårri. Det skulle være en referanse til «Trix are for kids», men jeg syns det ville bli fryktelig enkelt om jeg skrev «Trix are for…» og ba dere fylle ut. Men! Mamma er vekk og poeng tildeles på nazivis, dermed underkjenner jeg første svar. Åååh, så herlig rigid av meg! Lover at jeg skal være mindre ambiguøs i fremtiden. Poeng til Tamara og et halvt til Shamini som fikk med seg hele uttrykket jeg håpte at noen skulle poste. Beklager til dere andre, jeg syns egentlig dere fortjener poeng dere og. Men mamma er vekk. Kjipern.

Stillinga:
1. Tamara (3 poeng)
2. Lea (2.5 poeng)
3. Sindre (1.5 poeng)
4. Sancti (1 poeng)
Shamini (1 poeng)
Ting Tang Tonje (1 poeng)
5. Tina (0.5 poeng)
Rutha (0.5 poeng)

Hehey! :D

whihi!

jeg skal aldri, a l d ri, svare på denne teite julekalenderen mer!

jeg er snurt!

Tina: Ditt svar ville vel uansett ikke passet med spørsmålssyntaksen i siste del. Hvem er Trix for? Trix er for mattelærebøker! Nei.

kverulant!
;)
det er for barn vel. nisse

Sårri bårri! :p Jeg tror du tilgir.

aldri.
never ever.

Jeg er fortsatt sent ute, men vil svare:
1. Batman er som kjent blant verdens kuleste kiser. Gi meg navnet på minst fire menn som har portrettert The Caped Crusader på film.
Michael Keaton, Val Kilmer, George Cloony og Christian Bale. Og Robin ble spilt av Chris O’Donnald, hvis du lurte. Tim Burton regisserte de to første, selv om han, som nevnt, har uttalt at han ikke leser tegneserier. Jack Nickolsen ble av Empire kåret til biggest scene-stealer etter sin rolle som The ”Have you ever danced with the devil in the pale moonlight” Joker i den første Batman filmen. Han ble i denne filmen fremstil som fyren som drepte foreldrene til lille Bruce Wayne, selv om det i tegneserien var en tilfeldig småkriminell. Dette har blitt rettet opp i senere filmer. Heath Ledger skal overta rollen som Jokern i neste Batman film. Batman heter på norsk Lynvingen.
2. Hvem vant TVNorges kalender-reality “Nissene på låven”?
Verdens mest ufordraglige fyr, Bent, spilt av Atle Antonsen på den tiden hvor vi var mer vant til å høre ham på radioen enn å se ham på TV.
3. Hvem er “Trix” for?
I hvertfall ikke for O’ren Ishi eller Beatrix ”The Bride” Kiddo. Trix er en frokostblanding som ikke skal spises av teite kaniner, men barn. AKA Kids.

Jannicke; Jeg syns Bent var ganske koschli’, jeg!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.