Du vet du har valgt gal favorittklubb når…

Jeg trodde mitt kjærlighetsforhold til den engelske fotballklubben Sunderland hadde måttet tåle mer enn nok de siste åra. Jeg husker jeg gråt mine bitre tårer da Kevin Phillips reiste, da Niall Quinn fortalte verden at ryggen ikke holdt, da vi rykket ned gang på gang på gang på gang… Det var tøffe tak.

Mange andre hadde nok på dette tidspunktet ventet på gode grunner til å klippe av alle bånd. Unnskyldningen kom rekende på ei fjøl i dag, men jeg vil benytte anledningen til å erklære min evige troskap til Sunderland Association Football Club, selv om spillerne åpenbart er noen jævla grabukker.

Takk. Det var alt.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Du vet at begge linkene fører til samme side? Ellers er fotballspillere noe av det teitest som finnes på jord, selv om de er begavede med ballen mellom føttene sine..ehem..ja.

Sam: Ja, men folk syns linkene er litt ekle her – folk tenker «bold», ikke «lenke», så jeg tenkte det var greit å overdrive.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.