Den fantastisk koselige adventskonkurransen (sjette luke)!

seksI “den fantastisk koselige adventskonkurransen” er det første riktige svar som får poenget – den med flest poeng etter julaftenluka får premie i posten (jeg kødder ikke). Tre spørsmål daglig, alle hjelpemidler er selvfølgelig tillatt!

6. desember:
morI dag er mor mi på Oslobesøk, så jeg har dårlig tid. Den sjette luka handler om mødre.

  1. Hva het mammaen til Elvis Presley? Vi snakker pikenavn.
  2. Hva heter mammaen på bildet?
  3. Hvilken berømt albansk mor ble født i 1910 og har fått hovedgata i Pristina (Kosovo) oppkalt etter seg?

Lykke til ønskes alle!

For øvrig vil jeg begynne å ha med stillingen etter halvspilt kalender, altså fra 12. desember. Tenkte det kunne være greit å gjøre oppmerksom på det nå som vi er en fjerdedel på vei.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

1. Gladys Love
2. Indira Gandi
3. Mor Theresa

1. Gladys Love Smith
2. Indira Priyadar?in? G?ndh?
3. Mother Teresa (født Agnes Gonxha Bojaxhiu)

Tonje hadde alt rett, så jeg er litt redd for å poste disse svarene, men om noen lurte på obskure mellomnavn så er de nå her.
Har faktisk lett opp alt selv, men skjønner det ser ut som jeg har tatt svarene dine, Tonje. Håper du kan tilgi :)

No worries, Sindre! Jeg tilgir selvsagt! Med det moderlige og fredfulle preget som var på dagens løsning kan jeg ikke annet :o) Og du briljerer med mellomnavn og korrekt skrivemåte også, så jeg synes absolutt du har fortjent poeng også.

Jeg fant ut av en og tre, men hadde ikke sjangs på den i midten. Aldri sett ho før.

Ha ha:D
Tusen takk Tonje, det var virkelig moderlig gjort.
Men, jeg fortjener nok ingen poeng, kanskje et halvt om Ivers selv er i det moderlige hjørnet, du fant de først. Alt rett på første post er ikke dårlig.

Nå har jeg sittet og kikket på siden hele dagen, i håp om å være den første som svarer på dagens luke, siden den kom så seint. Men idet jeg bestemmer meg for å ta fatt på den obligatoriske web-oppgaven min, DA poster Iversen dagens luke – og atter en gang er jeg for sein.. *sukker tungt*

Jaja, jeg har iallfall et halvt poeng! *knuge inntil meg*

Hrmmmf. Too late.

Full pott til Ting Tang Tonje! Mamma er fremdeles her, så Sindre får et halvt poeng for sine mellomnavn og Mor Teresas døpenavn. Mamma reiser i morgen, da blir det defintivt slutt. Jeg er tross alt barsk quiz-mastah.

Stillinga:
1. Lea (2.5 poeng)
2. Tamara (2 poeng)
3. Sindre (1.5 poeng)
4. Sancti (1 poeng)
Ting Tang Tonje (1 poeng)
5. Tina (0.5 poeng)
Shamini (0.5 poeng)
Rutha (0.5 poeng)

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.