Ting jeg er knallflink til:

Med hånden på hjertet kan jeg erklære at jeg behersker følgende tre øvelser nærmest til perfeksjon:

  1. Å gå nedover i trapper. Jeg kan godt vedde en femtilapp på at ingen går like disiplinert i trapper som meg. Nedover, altså. Jeg går fort, snublefritt og estetisk er det en glede å se unge Iversen gå i trapper. Imidlertid har jeg falt to ganger i trapper. Begge ganger på is, og begge ganger gikk det sjokkerende bra. Første gangen var etter en juleforestilling med skolen i tredje klasse, da skled jeg på kirketrappa. Normalt sett ramler man på ræva, men ikke jeg. Vi snakker full saltomortale og jeg endte opp på føttene. Det skal ha sett ganske stilig ut, mamma klikka i vinkel etter stuntet. Andre gangen så jeg ikke trappa, så den teller ikke. Da falt jeg på stumpen, men det gikk bra siden det var en snøklatt akkurat der jeg endte opp. I rock!
    Julenissen spiser barn!
  2. Å skrive blokkbokstaver. Ikke det at bokstavene er så fantastisk lekre, men jeg er flink til å bruke blokkbokstaver der folk flest glemmer at man bør skrive så tydelig som mulig. Dette skyldes i hovedsak at jeg skriver utrolig stygge minuskler til vanlig.
    Batman er gavmild og heteroseksuell!
  3. Å kjøre mens bakjula er frosset fast. Dette har jeg gjort mange ganger, naturligvis uten å være klar over problemet før bilen allerede var i gang. Min mor bor slik til at vi må rett ned en liten, men bratt, bakke for å komme oss ut på veien. Med andre ord er potensielle problemer noe man først legger merke til på vei ned bakken, det er ingen plass å trene på i forkant. Dette har blant annet ført til at jeg har kjørt mer enn menigmann med fastfrosne bakhjul, og alle vet at practice makes perfect. Jeg var bare sånn middelmådig på den obligatoriske glattkjøringa med kjørelærer (men herrefred, så moro det var), så å beherske dette er en seier for meg. Det føles godt.

Det var alt.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg kan gå i trapper, og jeg kan skrive ok blokkbokstaver, men å kjøre med bakhjula fastfrosset har jeg aldri prøvd.
Det høres ganske imponerende ut.
Er rimelig imponert over saltoen ned kirketrappa også. Jeg stupte kråke ned første halvdel av trappa hjemme engang. Merkelig nok fikk jeg ikke vondt.

Jeg tror faktisk at jeg husker at noen falt ned trappene. Var det deg? Kult! (ikke for deg da)
Jeg personlig er i utgangspunktet flink med trapper, med unntak av en eneste gang (siste trappetrinn i en viss trapp). Og uten å måtte si for mye var det et hull i trappen og jeg var ikke full!

Rutha: Jeg anbefaler å teste litt frossenkjøring. Det er artig. Spesielt når du endelig forstår hvorfor du må navigere som du må..

Trikkefører: Jada, uttafor Bæbu Kjæke. Nå må du snart innrømme at du var alkefull den gangen du ødela deg i Lindveske-trappa. Vi har gjennomskuet deg.

Jeg bøyer meg i støvet. Jeg er skikkelig dårlig på å gå i trapper, og jaffal ned. Rulletrapper vil jeg ikke begynne å snakke om en gang.

En gang måtte jeg ta taxi til jobb to dager på rad, fordi bilen min ikke rikket seg av flekken. Da jeg kom meg avgårde tredje dagen, kjørte jeg i grøfta etter ca 50 meter. Det viste seg at bakhjulet var frosset fast. Jeg ble slept til en garasje, hvor hjulet ble tint med en hårføner. Du slår meg altså i støvlene der også.

Jeg tror jeg er god på blokkbokstaver, da.

(plutselig liker jeg Batman så mye bedre enn julenissen. Hva er det som skjer?)

Du har framtid som plakatskrivar i butikkbransjen med blokkbokstavkunnskapane dine! Vart du glad no?

Ja, nå ble jeg kjempehappy, Asbjørn. Bare ett lite halvår for seint. :D

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.