Batman Returns!

Trofaste lesere husker nok avstemningen vi hadde her over hvem som var kulest av Carl Ivar Hagen, Kristin Halvorsen og Batman. The caped crusader stakk natuligvis av med seieren, noe de fleste valgforskere forventet i forkant av valget. Nå er Batman tilbake for å vise hvem som er sjefen, atter en gang, denne gang mot mye sterkere motstand!

Som vanlig stemmer man i høyre sidekolonne, dette er ikke kjernefysikk.

Når du har stemt kan du jo more deg med denne forumperlen fra Agderposten. Det er bare snakk om tre innlegg, og dette kan umulig være seriøst ment, men stor lesning er det like fullt. Personlig gjorde jeg tabben å tygge på lakris da jeg leste dette første gangen, og vil sannsynligvis kjenne smak (og lukt) av anis i flere uker. Lakris i nesa anbefales ikke.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Vil vel si Batman står sterkt fremdeles.
Alltid ett eller annet som har bydd meg imot med personer med skjegg eller kaninkostyme som deler ut godter til små barn…

hahaha – genialt foruminnlegg! Kan jeg få lov til å kommentere at jeg syns oppriktig synd på denne «Håkon», og at han kanskje burde se gjennom sine egne norsk-kunnskaper, før han begynner å «drite ut» andre… :D

Jeg syns mer synd på han første. Håkon gjorde jo bare narr av han med skrovefeilene sine.

skrivefeilene…

Sindre: Ja, jeg vil tro at Batman vil slå bra fra seg her.

Shamini: Heia Håkon!

Tamara: Igrunn er vel begge kanskje noen å synes litt synd på?

Håkon er ikke den skarpeste kniven i skuffen, men til politiet: La han nå være i fred selv om han har sagt hvor han er på lørrdaene!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.