Ole anmelder postkort

Anmeldelser er jo i skuddet for tiden. Eller kanskje ikke, jeg har faktisk ikke peiling. Og ikke bryr jeg meg heller.

Det finnes hauger av folk som skriver om filmer, og de gjør en mye bedre jobb enn hva jeg kunne klare. Når det gjelder musikk påberoper jeg meg absolutt ikke ekspertstatus, derfor ble det denne gangen et postkort. Dette er altså et forsøk på å være original, for slikt selger visst.

Det skjedde i de dager, tror det var på mandag eller noe slikt, (akkurat nå, det vil si femte gjennomlesing, fremstår denne setningen meg som en klisjé av astronomiske proporsjoner, grovt regnet i størrelsesorden én solmasse, men klarer ikke å få meg til å endre den. Jeg er en syk mann) at jeg fikk et postkort fra en venn. Han har bedt om å beholde sin anonymitet, så la oss kalle ham «Martin». «Martin» har vært i London og i den anledning fikk jeg et kort i posten, hvilket kan skje den beste. Det var tross alt ikke min feil, så jeg skammer meg ikke. Her er vidunderet i all sin prakt:

olekort

La meg starte med å se på forsiden og frimerkene. De rent visuelle sidene, altså. Vi har bilde av parlamentet og Big Ben opplyst ved kveldstid, og dette er jo ganske så pent. Men det er ingen nakne damer der, og det gir jo et kraftig trekk. Et frimerke som avbilder en byste av en eller annen dronning veier lite opp for dette.
Utseende: 4 av 7

Over til innhold. «Halla» er jo helt feil, bare helt, helt feil. Og selve teksten sier jo at Martin, jeg mener «Martin» har sett Boratfilmen, men hvor pokker er terningkastet, mann??? Pluss for smiley på slutten, minus for å ha blandet rekkefølgen på navnet mitt i det sensurerte adressefeltet, hvilket jo er ganske bra gjort.
Innhold: 3 av 7

Da er det bare en ting igjen å gi karakter for. Jeg kunne sikkert kommet på mange flere, men Kim har sendt meg en link til en video på youtube, og jeg skal treffe kjæresten min om ikke så altfor lenge, derfor er det bare tid til: X-faktoren! Dette er faktoren som sier noe om helhetsinntrykket, for vi vet jo alle sammen at en ting er mer eller mindre enn summen av sine deler. Og dette er et postkort fra en kamerat som jeg fikk på en ganske grå høstdag.
X-faktor: 6 av 7

Da gjenstår det bare å legge sammen poengsummene og dele på tre for å se hva «Martin» fikk. Et kjapt regnestykke viser at «Martins» postkort får totalt 5 av 7, hvilket jeg er sikker på at han er ganske så fornøyd med.

Er det meg eller deg som har tatt fysikk og mattefag her? Tenkte meg det. 5 av 7 blir altså stående. Way to go, Martin!

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Be om å få igjen skolepengene, Ole. Ingen femmer, bare så vidt en firer.

Stjerne i boka er det han får for timing. Ikke 6 poeng.

Som Oles ansvarlige redaktør må jeg jo unnskylde på hans vegne. Jentelus kan skade mattegener, åpenbart, og han hadde jo hastverk. Redaktøren er selvsagt ikke fornøyd, og vil svare med en anmeldelse av postkortet undertegnede fikk fra «Martin» senere i helga.

Godt du er på ballen, Iversen.

Og NÅR skal denne bloggen glemme av jeg har vært på weblogg? NÅR?

Iskwew da. :D Det er ikke denne bloggen som husker det, det er maskinen din. Slett cache, cookies og historie, så vil adressefeltet blir pent og rent igjen så du ikke poster gal bloggadresse i fremtiden. :)

5 av 7, må si meg fornøyd. Jeg satse uansett bare på X-faktoren. =)

Grunnen til at jeg skrev navnet feil, var at jeg pleier å kalle gutten Halvard, men så kom jeg på at jeg burde skrive hele navnet..

Kjenner en viss skrekkblandet fryd for a se mitt prospektkort (jeg slar et slag for den gamle betegnelsen!) dissekert og poengtert slik som dette. Heldigvis vet jeg med meg selv at motivvalget vil kunne veie opp for mye slendrian i det litteraere hjornet.

Iversen & Iskwew: Jeg har gjort mine mattematiske beregninger og står ved de. Har tross alt brukt matlab til å plotte det grafisk. Uansett, er ikke jentelus som trekker opp karakteren, Martin hadde inkludert en tohundrings i kortet.

Martin: Din satsing på X-faktoren og tohundringsen du ga meg har åpenbart betalt seg. Og du skal tilgis for navnefeilen for denne gang, BUT DON’T DO IT AGAIN!! :)

Martin: Vi får se hvordan MITT kort scorer…

Kristin: Jeg gleder meg til det kommer i postkassa. :D

Ole: Antidesimalmannen, ååå så kuuul!

Du bør gi en god score, ellers har jeg en del kort jeg kan skrive om.. Det er vel kanskje Ole som har skrevet de sykeste korta, men jeg tror du har vært medforfatter.

[…] gode venn “Martin” (tidligere kjent for å ha begått et par postkort) bragte et spennende tema på bane her om kvelden – noe han for så vidt gjør ofte (det må jeg jo […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.