Den fantastisk koselige adventskonkurransen (første luke)!

enI «den fantastisk koselige adventskonkurransen» er det første riktige svar som får poenget – den med flest poeng etter julaftenluka får premie i posten (jeg kødder ikke). Tre spørsmål daglig, alle hjelpemidler er selvfølgelig tillatt!

1. desember:
Vi starter med en (utroooolig) enkel luke, siden det er første gangen. Tre små spørsmål om godt gammeldags barne-TV (ta det med ro, det blir variasjon i emnene):

  1. Hvem syns Pompel og Pilt er verdens skumleste vaktmester?
  2. Hva het elefanten som bodde sammen med Kalle Klovn, Kaptein Mildred og de andre på sydhavsøya med alle kokosnøttene? Fornavnet holder i bøttevis.
  3. Pernille leter etter bitene av julestjerna si i en gammel NRK-godbit; hva heter den amerikaniserte naboen hennes? Både det virkelige navnet hans og det han bruker godtas.

Greit. Dette burde være enkelt og greit. Om du har forslag til andre kategorier å hente oppgaver fra, eller kanskje bare vil ha spørsmål i ett emne du behersker litt bedre enn barne-TV, da er det bare å gi lyd i kommentarfeltet. I aim to please, liksom.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

1. Gordon vaktmester

2. Arnold

3. Mister Nelson

gorgon vaktmester, kanskje…
arnold er elefanten, så får jeg stole på lea på siste, og si mister nelson.

Gorgon er det selvfølgelig han heter, ja…

fikk jeg poeng idag, da?

og er det tilfeldig at det heter adentskalender, eller har det en mening?

1. jeg syns det!
2. elefanten het Arnold
2. Mr Nelson

gorgon
arnold
jens petrus andersen

skulle kanskje stjelt svaret til de andre på oppgave tre, men man skal vel være ærlig i jula.

1. Vaktmester Gorgon
2. Arnold
3. Mr. Nelson

…personlig syns jeg egentlig alle tre er rimelig skremmende! Kan du ikke poste kalenderen litt senere på dagen, sånn at vi B-mennesker også får sjansen til å være den første som svarer? ;)

*1. desember-klem*

Au! Spamfilteret likte ikke mange av dere. Det kunne jo fort budt på tumulter, men de første seks kommentarene var heldigvis først – altså får de likevel poengene. Kjenner at det er litt kjipt å måtte gå gjennom Akismet hver dag fremover, men da får jo konkurransen en ekstra dimensjon av skuffelse for noen, i og med at man kan tilsynelatende svare først men likevel ikke ha vært først ute…

Denne gangen var det Shamini og Esquil som ble Akismet-offere.

Stilling etter første luke:
1. Tamara (1.5 poeng)
2. Lea (1 poeng)
3. Tina (0.5 poeng)

Tam-tam fikk halvannet poeng siden hun hadde det pinlig korrekte svaret først, Lea får et poeng selv om hun svarte litt feil (’tis the season to be jolly, jeg er en pirker) og Tina får et halvt poeng for å ha påpekt min elendige setningsoppbygning på forbilledlig vis.

Lykke til i morgen også, folkens!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.