Kalendervarsel

kalenderMin første advent som blogger må utnyttes, og her på Iversen Revisited vil det bli kalender for alle. Eller, kanskje ikke alle. Men noen. Ihvertfall for de som syns spørrekonkurranser er artig.

Hver dag frem til julaften åpnes det en luke med en liten quiz. Alle hjelpemidler er selvsagt lov, og førstemann til å svare riktig i kommentarfeltet får ett poeng. Kanskje halvannet om svaret er jævlig utfyllende eller bare fryktelig morsomt formulert. Poeng til førstemann, altså. Ganske enkelt. 25. desember kåres en vinner, og de som trodde at vedkommende bare skulle få heder og ære må tro om igjen. Her snakker vi premie. Ikke sånn «bra jobba, nå kan du gi meg noe å skrive om»-premie, men en skikkelig dingsboms.

Jeg var litt usikker på om åpningstidspunkt av luker var noe jeg skulle offentliggjøre. Den indre striden endte opp med følgende lukevarsel: Luker åpnes når det passer meg, men alltid før klokka 15.00 den aktuelle dagen. Med andre ord kan det godt hende at en luke eller to åpnes like over midnatt, om jeg skulle få det for meg. Med et tidsrom på femten timer burde vel de aller fleste stille noenlunde likt.

Alle kan delta, dette inkluderer vår venn Ole. Han er vel uansett opptatt med.. ehrm, andre ting.

Lykke til (og ta det med ro, den kalenderen det er bilde av er bare et sånt illustrasjonsbilde)!

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Bring itt ååååån!
Jeg vinner lett!
(hvis ikke «alle kan delta» inkluderer sjefen sjøl, altså Iversen.
Men det er jo feigt..)

Jeg har troa på deg, Pedro! Skal prøve å holde meg unna selv.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.