Hva feiler det folk?

Klaging over denne søte dingsen?
knivholder :D
Jeg har jo hatt lyst på en slik en i mange år, så send gjerne en hitover. Med kniver, våre er så sløve.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

SÅNN ønsker jeg meg til jul! :D

Ser ut som Tilbords har fjernet den fra siden? Jeg fant den i alle fall ikke der. Fant den derimot et annet sted til £60. Dyrt, men knivene følger med! Denne skal på innkjøpslisten når man blir samboer igjen til høsten.

Britt: Jeg og. :D

Sancti: De har hatt en stående ganske lenge på Jernia i Torggata, men de har sikkert fjerna den nå. :/

Hehe.. Den er bare SÅ kul! Har en venninne som har slik og jeg blir like fasinert hver gang jeg er innom leiligheten hennes. Den er ikke bare praktisk, men et kunstverk i seg selv. Kanskje litt grotesk, men så ufattelig bra den ser ut på kjøkkenbenken ;)

Hmm…skulle gjerne hatt den, men har ikke benkplass til den.

Jeg syns den var dritkul, og ikke det miste grotesk! Mon tro om den er kombinert knivblokk og voodoo-doll? ;)

Den var bare grisenydelig. Helt klart et Jaques Treques å få avisomtale da.

Praktiske Tiqui syntes den var litt plasskrevende… ;) Ellers rød og fin

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.