Grattis til Grand

Nettavisen forteller om en diskusjonsside på internett hvor horekunder utveksler erfaringer og rangerer Oslo-hoteller. Ganske spikersuppepreget sak, dette, men jeg leser jo det aller meste som publiseres på forsidene til VG.no, Dagbladet.no. Aftenposten.no og Nettavisen. En del av rutinen, liksom.

Så jeg klikker meg inn på saken og titter på lista. Ordentlige karakterer og gode greier. Toppscore til Grand Hotell. Gratulerer?

På lista ligger det også små kommentarer om fordeler eller ulemper ved det rangerte hotellet, og det er den siste plasseringa på lista jeg stusser litt over:

City Hotel – karakter 1
Minus for å ligge midt i horestrøket.

Jasså? Er dette et minus for alle? Noen syns sikkert det er litt utrivelig å frekventere horestrøket for å.. øhm.. finne horer (ops, jeg mener prostituerte - ordet hore er jo bare ok om det brukes for å snakke litt stygt om kundene), men er det ikke ganske praktisk med kort vei til hotellrommet da? City Hotel må være ganske crumby for å forsvare terningkast 1.

For øvrig ser jeg at Sentrum Pensjonat (hvor Peach har bodd et lite halvår, forresten) ikke figurerer på lista, så det opereres kanskje med minusterningkast også. Ikke veit jeg.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Dere førtitre prosentene som er lei av chinchillablogging bør ta dette til dere! Nå blogger Ivers om horehoteller! Takk for innsatsen, duster!

Jeg ser at diskresjon blir vurdert som det viktigste (ikke overraskende). Kanskje er de på fornavn med de prostituerte på City Hotel? Da er det vanskelig å påstå at det er kona man har med seg.

Klypa: Jeg lurte inn litt chinchillablogging på slutten. ;)

Saccarina: Diskresjon er nok tingen, ja. Men ærlig talt; blir man observert i horestrøket er det vel ikke umulig at det er av en som sannsynligvis har en og annen grunn til ikke å sladre til noen?

Hver onsdag og torsdag kveld kjører bussen min igjennom horestrøket på vei hjem fra jobb.
De står som regel og snakker med uteliggerne. Hvem tørr å gå bort til dem da?
Men trodde ikke Grand tok timebetaling.

Greia er vel heller at ALLE som skal inn på rommene på City Hotel må forbi resepsjonen, og gjester med prostituerte blir konsekvent nektet adgang.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.