Wohooo

Jaggu vandret ikke denne bloggen videre fra en beinhard gruppe i Tordenbloggen.

Stemmelokalene stengte i dag morges (resultater og neste pulje ut finner du her), og Iversen Revisited befant seg til sist blant topp fire av de åtte i gruppa. Ganske hyggelig, syns jeg, spesielt siden også D7U og Tiram tok seg videre (til tross for stemmer fra meg, min erfaring er at stemme fra meg betyr døden i Tordenbloggen). Gratulerer også til Drusilla!

Takk for stemmer.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Kuli. Jeg heier!

Gratulerer, gratulerer! :)

jeg heier også! (elvis og røvis på sidelinja med dusker, koreografi, bannere og sikkert «noe» i koppen/lerka.)

Grattis, det var vel fortjent!!

Heia VIF?

Gratulerer, og bra jobba..! :-)

Jepp, veldig fortjent! Gratulerer:)

Ja, grattis og greier:) Og takk for oppdateringa! Jeg hadde glemt å sjekke ut Tordenbloggen, så jeg hadde ikke fått med meg at jeg var trukket ut:Þ

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.