Rørende omtanke, VG Debatt!

I forbindelse med dette oppslaget på VG Nett så moderatoren på VG Debatt seg nødt til å gi brukerne av forumet følgende beskjed:

Pent gjort av VG - virkelig....

Er det ikke noe ironisk at rykte- og spekulasjonssentralen VG tvinger brukerne av forumet sitt om å følge en annen etisk linje enn VG-journalistene åpenbart er forpliktet til?

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Var det en fra sørlandet? På noen og tredve?
Jeg har ingen anelse.

Spesielt latterlig er det jo siden mannen er blitt bortimot identifisert av andre medier. Expressen skriver at han har spilt toppseriefotball i Sverige, og Dagbladet og andre skriver at han er 32 år. Det hele skjedde i Kristiansand. Hm…vanskelig å finne ut av dette ja..

Da er jo jeg heldig, som er så anti-sportsinteressert at jeg ikke kan koble sammen gitte opplysninger. Dermed kan jeg heller ikke spekulere. :P Så, hvem er det? :D

Hæh? Jeg er helt uttafor jeg, men sånn er det vel når man baserer sin medieinformasjon på aftenposten…

Øhm. Nå er nettet her fækka, men det ser ut til at både bildet og lenken til den omtalte saken er borte? Kanskje ikke. Uansett var ikke poenget å bedrive spekulasjoner, jeg syns bare det var et artig sensurforsøk.

Åja, nå var bildet tilbake. Da er det vel bare linken som mangler, men den trenger vi da ikke. God påske.

Nei, men det er paradoksalt ;)

Godt pirkeforsøk, Tony, men her mener jeg at jeg har mitt på det tørre. Ironi kan også betegne en inkongruens mellom utsagn og egen praksis, ifølge en skau av ordbøker. At «paradoksalt» er et MYE bedre ord å bruke (det er tross alt helt uomtvistelig korrekt og presist), det er jeg imidlertid hjertens enig i. Jeg prøver jo bare å redde skinnet, liksom.

Media er roten til alt ondt i verden. Har ikke det gått opp for deg enda, Iversen?

Noterte meg forresten diverse >uheldige utslag av overskriften til saken kombinert med «reklame-som-later-som-den-er-redaksjonelt-stoff» på VG-forsiden.

Sam: Paranoide mann.

I1277: Linken funker ikke?

Ser dårlig ut, ja. Får heller bruke denne.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.