Folkevalg

I de siste par ukene har det vært uhorvelig med chinchillablogging her på Iversen Revisited, siden jeg har bygget bur. Kombinert med at Ole har skaffet seg koneemne og brukt all sin tid på klining i stedet for kvalitetsblogging, har dette resultert i ensidig innhold. Det er jo sannsynligvis ikke spesielt ønskelig.

Avstemning er derfor på plass, si fra om du er møkk lei chinchilla eller ikke (altså, det vil uansett ikke bli like mye som i burbyggingsperioden – not to worry). Forrige avstemning endte med en overveldende avstemningsstøtte, til tross for en tidlig ledelse for «avstemninger er gammeldags»-siden. Up yours!

I mellomtiden, altså mens lesernes mening måles, kan dere jo.. øh.. kikke litt på enda en chinchillavideo. Ehrm. I denne snutten får man litt bedre inntrykk av størrelsesforskjellene de to søtnosene imellom, hvordan de beveger seg i nytt bur og hvem som bestemmer. I det som ettertiden vil betrakte som et realt clash of the titans barker nemlig Leia og Peach sammen i en heidundrende slåsskamp over et stykke knekkebrød. Om ikke alle blir blodhappy vil ihvertfall Rutha, for tiden den flittigste kommentatoren her, bli fornøyd. Det tør jeg vedde på.


Personlig syns jeg det er veldig sjarmerende når den tapende part først ser lenge på, så snur seg den andre veien som om hun tenker «du kan ha det så godt, JEG stikker ihvertfall. Dumming!» og spretter tilbake til hjemmets lune rede.
mellomrom
Uansett. Avlegg din stemme!

8 tilbakemeldinger på “Folkevalg”

 1. Røverdatter sier:

  Rare dyr. Jeg har ikke stemt, men kan herved informere om at du gjerne må bedrive chinchillablogging. Bare ikke forvent det helt store engasjementet eller «ååååååå, sååååå søøøøøte» i kommentarfeltet. ;)
  MEN det er moro å lære om nye ting…eh dyr.

 2. Shamini sier:

  Buret ser elsket ut! Kjempekult. Peach er jo stor enda, i forhold til Leia – men det endrer seg vel etterhvert. Uansett er det jo ikke rart at Peach er sjefsprinsessa, hun eide dere først! ;) Tenker det blir merkelig å se henne sjefe, når Leia vokser til… JEG elsker chinchillabloggingen din, men jeg er kanskje inhabil? Har dog tenkt det samme – så jeg holder chinchillabloggingen min noe tilbake.

 3. Rutha sier:

  Jeg er DRITfornøyd.
  Min samboer derimot er kanskje litt lei av at jeg viser bilder og sier: «seeeeee såååå søøøøt!».
  Han elsker sine fisker, og vil ikke ha noe annet.

 4. Morten sier:

  Chinchillablogging ftw!

 5. Iversen sier:

  Hehe, jeg regna vel med at dere satt pris på chinchillablogginga. ;) Akkurat nå er det jevnt i avstemninga, men det er vel bare 11 stemmer avlagt. I natt skal jeg på jobb, så da blir det fort noe annet å blogge om enn dyra.

 6. Elisabeth Ice Cream sier:

  awww! Jeg smeltet jeg:D Vil ha flere videoer! Og de må være lengre! Lea er kjempesøt!

 7. Tiqui sier:

  Hopp og sprett ;) På den annen side bør du vel fri litt til tordenblogg-avstemmerne også det neste døgnet? Du tør vel ikke satse på at alle er chinchilla-avhengige?

 8. María sier:

  Jeg har stemt! Og etterpaa har jeg sett paa den nyeste filmversonen – dyra er saaaaaa soete!

  I tidligere tider har jeg ikke hatt tid til aa henge paa sida di´, men siden jeg for tida har to hjemmeeksamener paa en gang, og skriftligeksamen foerstkommende torsdag og loerdag – ja det staar loerdag – og dermed har lyst til aa gjoere alt annet enn skolearbeid i disse dager, har jeg lest en god del. Konklusjonen fra min side er at det er ganske saa festlig aa vaere oppdatert paa dyras situasjon, saerlig naar de befinner seg saann omkring 12.000 km herfra. Litt surrealistisk egentlig, men ganske saa festlig ogsaa.