Superskuffelse

Dette er en slik anmeldelse man mister kred av i filmanmeldermiljøet, tror jeg. Vi får håpe jeg ikke hadde så mye kred å miste, for jeg klarer ikke å holde meg saklig:

I kveld har jeg og Madammen sett «Superman Returns«. Det beste for alle parter hadde nok vært om Superman holdt seg blant Kryptonvrakrestene.

Søppelfilm. Til og med «Daredevil» var mer underholdende, og det sier sitt. Daredevil er som kjent en skikkelig møkkafilm.

Sov godt.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg ser ikke hvordan du kan miste noen kredibilitet på dette, det er da ingen cerieuse filmkritikere som bryr seg om slike superheltfilmer.

HEI! Ikke si sånt a’! Er’u hypp på juling Nils? Superman Returns vet jeg ikke ennå men…

Vel, godeste Ivers. Jeg så Saw 3 i går. Og er fortsatt kvalm.

I told you so ;-) *Spoiler* Jeg skjønner ikke hvordan de kunne lage en Superman film der det er totalt 30 sekunders fysisk konflikt mellom Lex Luthor og Superman? Bare det i seg selv er en bragd!

Nils: Hehe, nå i etterkant tenker jeg «men jeg hadde vel ikke noe kred å miste». Jeg liker jo uansett superheltfilmer sånn passe godt, ihvertfall der jeg har hatt et forhold til respektiv tegneserie (X-men, f.eks).

Anett: Jeg er litt usikker på om det er bra eller dårlig?

Sam: Ja, men du mener så mye rart – kanka ta hensyn til sånt. :p

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.