Tverrblogglig tvekamp!

I disse kåringstider bestemte jeg og Kristin «en av de 100 heteste under 25″ Storrusten oss for å møtes til «vennskaplig» dyst over et Trivial Pursuit-brett. Onsdag kveld åpnet frøken Storrusten sine kollektivdører for meg, Madammen og vår venn Ole – det var på tide å skille klinten fra hveten.

Det ble fort klart at vi kjørte guttene mot jentene i første runde. Meg og Ole måtte gi fra oss Madammen til jentelaget, allerede bestående av Kristin og kollektivkamerat Lisa. Etter hvert dukket også kollektivkamerat Madeleine opp, og jentelaget styrket sin numeriske overlegenhet. Man skulle tro kampen allerede var tapt, stillingen da Team Storrusten rustet opp (heheehehe) var nemlig 2 – 2, to kaker til hvert lag. Lagene vil herfra og ut omtales som Team Iversen og Team Storrusten.

Det er når det ser mørkest ut at jeg og Ole lever opp til våre rykter som spørrekonkurransekonger. En spennende runde endte til slutt opp med at Team Iversen knuste Team Storrusten på målstreken (eller litt før), jeg vil gå så langt som å kalle det ydmykende for spinnesiden (får jeg Mihoe på nakken nå?). På stillingen 2 – 3 til pigerne fant barskingene i Team Iversen ut at nok fikk være nok. Vi satt inn sjettegiret og så oss aldri tilbake. Så å si på rappen hanket vi inn resten av kakene som skulle til, og vi lot oss ikke stoppe før vi var en rute fra sentrum (vi spilte slik at etter fullt kakehus måtte det besvares et spørsmål pr kategori for å entre sentrum, hvor man måtte svare korrekt på minst fire av seks spørsmål på ett kort). Da prøvde Team Storrusten seg på et dristig raid, men åpenbart ikke dristig nok. Ole var i sitt ess, og før vi visste ordet av det befant vi oss i sentrum. Kun ett kort sto mellom oss og en gjev seier. Madeleine tok motvillig ansvaret for å stille de avgjørende spørsmålene.

De tre første gikk som en lek.

Det fjerde hadde alternativer, og kjepphøye som vi på dette tidspunkt var valgte vi å hoppe over dette. Det er feigt å vinne på et spørsmål med alternativer!

Spørsmål nummer fem vil gå inn i historien som en sjelden miss.

Game, set og match! Det sjette spørsmålet var enklere enn 2+2 og vi kunne slippe jubelen løs!

Madammen informerer meg over skuldra her om at Team Storrusten faktisk var hakk i hæl på vei inn mot sentrum, men det husker jeg selvsagt ingenting av etter et heidrundrende champagne-inntak. Kristin måtte gå med på at hun var rundens store taper, og at Ivers & Ole var sanne seierherrer. Hun la til at vi også er en kjekk duo med verden for våre føtter, mener jeg å huske.

Den neste runden ble et enormt antiklimaks, hvor lagene ble Iversen, Madammen & Lisa mot Kristin, Ole & Madeleine. Vi fikk dessverre ikke spilt ferdig før jeg og Madammen måtte reise, og godt var det – for jeg tror vi hadde tapt.

PS: Kristin har også skrevet (først) om dysten, men fokuserer mest på det faktum at dette var første gang vi omgikkes sosialt. Det blir selvsagt ikke den siste. Glem aldri Los Angeles-OL i 1984!

PPS: Bollene og kaka vi fikk servert i Dukkehjemmet var top notch. Jeg sikler litt enda, og angrer på at jeg hadde spist like før vi kom. Ååå… Boller med sjokolade…. Mmm…

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Så rart at jeg fokuserte på at vi møttes sosialt for første gang. Det er ikke veldig gøy å være så ufattelig dårlig taper og måtte skrive svart på hvitt at jeg kom på andreplass.

Revansj.

[…] kristin: Så rart at jeg fokuserte på at vi… […]

Nå ble jeg nesten fornærmet her! Hva med min flotte kake??! Og jeg og Ole (som tok over for dere) banket Kristin og Madeleine. Så dere gikk glipp av noe stort der:)

Jeg vil og ha boller med sjokolade :(

Lisa: NÅ fikk jeg dårlig samvittighet, for kaka var med i førstutkastet. Den forsvant et sted på veien, og det er jo skammelig. Kaka var knallgod!

gratulerer :)

man lurer jo på hva spørsmål fem var…

Hm.. Det husker jeg jaggu ikke (beklager, Esquil, du ble av uante grunner tatt av spamfilteret:( jeg reddet deg ved en tilfeldighet)… Madammen husket det dessverre heller ikke. Storrusten, Ole, Lisa, Madeleine? Husker dere?

[…] Nåvel. Forrige gang Team Storrusten yppet til strid med Team Iversen spilte vi Trivial Pursuit. Jeg lar (ikke) være å minne om hvordan det endte. I kveld kommer Kaptein Storrusten, muligens uten Team, på besøk til Casa Ivers. Ny TP-runde må påregnes, samt et parogtyve slag fussball. […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.