En kjapp nyhetsoppdatering

– Her om dagen ble det rapportert om heftige snøballkamper i helvete. Det meldes om flere sårede og mange tilfeller med frostskadde hender.

– Grillede kyllinger har i den siste tiden blitt observert mens de kamikazestuper inn i gapet til folk som går med åpen munn. KFC har levert enn offentlig klage inn til viltnemda og hevder at den går de i næringa.

– Grisene til grisebonde Jon Knutsen har grodd vinger og flyr for tiden fritt rundt på gården hans. Knutsen hadde dette svaret når han ble spurt ut om situasjonen: «Ja, det e no kjedelig at dei flyg, men dei er rett morosame å skyte ned» var alt vi rakk å få ut av ham før han tok ladegrep på pumphagla og dekket sidene av huset sitt med den fineste bacon-farge.

– Forskere innenfor alle fagfelt har jobbet på spreng for å finne grunnen til disse fenomenene, og vi har akkurat fått en melding om at de har løst gåte, og mine damer og herrer, det var som vi fryktet: Ole har fått seg kjæreste. Jeg gjentar, Ole har fått seg kjæreste! De smarteste og viktigste individene har allerede tatt tilflukt i underjordiske boliger, apokalypsen ventes innen fredag. Siden jeg ikke ble funnet viktig nok til å inkluderes blant disse tar jeg heller fram bestefars gamle rifte og skyter meg noen flyvende griser mens jeg venter på ildregnet fra himmelen. Dette er Per Olsen for EI.com som sier: VI ER ALLE FORTAPT!

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Takk for at katta er ute av sekken, jeg har skrevet minst atten innlegg som hinter ellevilt i denne retninga de siste dagene, men ikke turt å publisere dem. Du roter jo vanligvis alt til. Siden jeg ikke aner hva slags menneske frøkna di er får jeg gratulerer HENNE med en fin fangst. Dommen over lykkeønskninger til deg vil falle senere, jeg regner med at det ikke drøyer lenge. Om hun møter biologene først blir jeg sur!

For øvrig er jeg dypt såret over å få denne bekreftelsen publisert for gud og hvermann FØR jeg får høre noe. :'(

Storfornoeyd paa dine vegne Ole, men jeg maa innroemme at jeg syns det var paa tide. Dessuten ser dama relativt bra ut – Espen har vaert saa snill aa vise meg et bilde. Jeg fikk nemlig infoen via venner som er store i kjeften. Vi har jo venta paa dette i en hel liten evighet, saa det maa jo snakkes om.

Maa bare gratulere!

Naa har jeg pent noedt til aa returnere til hjemmeeksamenen…Finnes det noe kjipere?

:D:D:D

GRATISULERER!!!!! :D:D:D

Gratulerer Ole. Det var en fin nyhet å få på en ellers så kjip dag.

Det var jaggu på tide. GRATTIS :D

Picplz!??!

Jeg får vel nesten gratulerer jeg også. ;)

Og Sancti stikker av med «kul kommentar»-prisen!

Iversen: Jeg hadde bare lyst til å slippe katta ut av sekken så det var gjort. Du kan trøste deg med at du vet betraktelig mer enn den gjengse bloggleser, og det kommer du nok alltid til å gjøre. Takk for at du betrakter meg som en god fangst, min mening er at hun også er det. :)

Maria: Takker så meget. Så Iversen sprer bilder bak min rygg? Han har alltid vært en snok, det er sant. ;)Og nei, det er lite som er kjipere enn hjemmeeksamen, det er sant.

Elisbeth: Takker så meget. :) Kan vel benytte muligheten å unnskylde til deg som representant for bloggere at jeg har glimret med mitt fravær i det siste, men som folk sikkert skjønner har jeg hatt andre ting å tenke på.

Rutha: Danke, danke.

Madammen: You can’t rush quality, baby! ;)

Sancti: Hmmmmmnei. Jeg er en blogghore, ikke en blogghallik. :P

Shamini: Takker så meget.

Iversen #2: Det har du sannelig rett i. :D

:0

Ære være blogghora – grattis, Ole!

Dette var kanskje mer på tide enn demokratenes seier i kongressen?

Du er tilgitt, seff.

Enda ein real fisk mindre i sjøen te oss andre. Hjertelig til lykke mister :)

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.