Iversen ordner opp!

I kommentarfeltet til et gammel eksamensinnlegg dukket det nylig opp et spørsmål fra en leser. Sannsynligvis ingen fast leser, men siden jeg ikke klarer å finne på noe å skrive om tenkte jeg at jeg kunne besvare spørsmålet så godt jeg kan. Eller, kanskje ikke så godt jeg kan, men et sar blir det ihvertfall. Egentlig har middag førsteprioritet akkurat nå. Uansett; her er spørsmålet fra Bi_mah:

hei!
kan dere si noe forslag om Eksamen Elektroteknikk 7 juni 2006.
takk hvis å høre nemlig fra dere.jeg har snart eksamen, men foresten trenger jeg hjelp.

Først og fremst må jeg berømme deg for å ta tak i gamle innlegg, det er alltid hyggelig. Dessverre kan jeg null og niks om elektroteknikk, men Ole kan sikkert hjelpe i kommentarfeltet. Han kan mye om nerderier. Imidlertid er det en detalj jeg er redd du kan ha glemt å tenke over før du stilte spørsmålet ditt. Vi skriver november 2006, du er fem måneder for sent ute til eksamen.

Bedre lykke neste år.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.