Skap blir bur (del 6)

Da er skapet blitt bur. Det mangler litt av hvert før det er innflyttingsklart, men byggedelen er over. Jeg har skrinlagt ideen om et vindu på siden, hvorvidt det blir noe av kommer an på omstendigheter jeg ikke rår over eller vil fortelle om. Enda.

Øverst ser vi skapet med dørene igjen, jeg skal ikke nekte for at det ser en del penere ut enn dagens burløsning. Under ser dere innmaten, og noen vil nok reagere på at øvre del har litt høy hoppehøyde, men til venstre på den nederste av de to hyllene som dekker hel bredde kommer vi til å sette inn et ganske stort hus man kan hoppe via. Jeg tror det blir bra, og det vil nok åpne for en og annen photo-op. Plass er det ihvertfall nok av for ei lita dverg.

bur8
Festningen
Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Dette prosjektet ville Sigurd Venemyr vært stolt av!

æ e faen mæ imponert

Eller kanskje du hadde nøkkelrasleren Javenes i sløyd?

Gratulerer! Bra jobba!

Dærsken som jeg er imponert, Iversen. Du bør seriøst vurdere nye yrkesveier. Har Peach prøvd herligheten enda?

Jeg lurer.. hva er hyllene lagd av? Foliert noe? Looking good though, jeg er sikker på at Peach blir henrykt av sitt nye hjem!

Takk takk, folkens. Det var bra å være ferdig. Peach har ikke fått lov til å flytte inn riktig enda.

Shamini: Noen av hyllene er laget av samme type plater som veggene, altså foliert sponplate. Resten er laget av rent tre som jeg har lakkert (utenom helt ute på kantene).

Og ja, Gudmundur, jeg hadde Javnes. Jeg tror han hadde vært stolt, men muligens bedt meg pusse litt mer.

Bra!!!

Tar du imot bestillinger til marsvinbur?

Dette får vi vel kalle skikkelig bortskjemte småtasser! Deilig med masse plass og masse hyller og klatregreier :o)

Cathrine: Klart det, men vi har gått helt over styr med utgiftene her altså… Hadde sikkert blitt billigere å bare handle et skikkelig bur i dyrebutikk.

Iskwew: Ja, bortskjemte er dem. Når vi har fått rydda bort det gamle buret (der bor det pr nå en liten søting som heter Sayonara, vi skal levere henne til noen i morgen) kommer de til å løpe fritt i stua noen timer omtrent hver dag også. Sålangt holder de seg mye rundt huset sitt i det nye skapburet, men jeg tror jeg har en bra overraskelse på lur som skal inn iløpet av helga.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.