Skap blir bur (del 4)

Nå begynner det å ligne noe.

Dørene er så å si ferdige. Egentlig mangler vi en list på hver dør, men nettingen er helt jevn på den kanten så vi får se hvor nødvendig det blir. Jeg regner med å handle list i morgen, sånn for sikkerhets skyld – det er greit (les: viktig) å fjerne ALLE muligheter for skarpe kanter.

Her er den ene døra sett fra forsiden og et noe uoversiktlig bilde av nederste skapnivå (slapp av, hylla er ikke så skjevt satt inn som det ser ut til, jeg har bare tatt bildet fra den ene kanten pga fremkommelighetsproblemer):

bur7

Planen er å dele skapet i tre hoveddeler med mindre hoppeplater, hengekøyer og andre godsaker spredt rundt omkring. Dere ser ingen skikkelige beslag på denne etasjen, de ordner jeg i morgen. Det ble litt sent å drille nå, og jeg skal faen ikke unngå en eneste mulighet til å bruke drill nå som jeg først har kjøpt en! I tillegg til det nevnte har vi tenkt å sage et vindu eller to på siden. Dette avhenger litt av hvor vi bestemmer oss for å plassere burskapet.

Ny oppdatering i morgen den dag, i kveld skal vi ete pizza og se slasher.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg er fortsatt imponert.
Har du eksempelbilder på hvordan det skal se ut eller?

Gud så macho. Jeg fikk nesten lyst til å lære meg et håndtverk, eller skaffe meg en hobby. Er whisky en hobby?

Fikk lyst til å prøve meg på et «Klippan-akvarium».

Rutha: Ja, det har jeg. Men jeg deler ikke, for da virker jo mitt skap så mye mindre originalt.

John T: Vi føler oss veldig macho her for tiden, men trøster oss med at beboerne av burskapet er verdens kanskje mest femi dyr.

Rambukk: Da regner jeg med at du deler historien med oss. :p

Håper virkelig ikke min samboer leste dette om klippan-akvariet. Da skal vel han prøve seg.
Holder virkelig med de 18 literne vi har.

Rutha; Jeg tror Klippan er en sofa.

«…og jeg skal faen ikke unngå en eneste mulighet til å bruke drill nå som jeg først har kjøpt en!»
Med smoking og en litt rusten stemme kunne du fremført denne setningen i en James Bond-film. Du ville selvfølgelig vært skurken.

Spiller ingen rolle. Han liker utfordringer.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.