Skap blir bur (del 2)

På fredag kveld gjorde Madammen meg oppmerksom på at vi skulle være svigerhotell i helga, noe jeg selvsagt burde visst siden hun nevnte det i en bisetning i forbindelse med et annet besøk som nå er utsatt for tre uker siden. My bad, folkens! Dermed har burbygginga gått litt trått, fremgangen består i et besøk på Clas Ohlson og planer om enda et besøk dit og på Maxbo Sinsen senere i dag. Jeg har skaffet meg netting, eller armeringsnett (tips til dere som bor i sentrum og ikke har transport til bondebutikker; ikke spør etter netting på jernvaresjappa, be om armeringsnett til å legge varmekabler) da. Her er et nydelig bilde av nettingrullen og den gamle bordplata som nå har fått tre strøk lakk. To strøk til så er jeg i mål, regner jeg med.

bur6

Planen for dagen er altså litt mer handling, jeg trenger en sånn industristifter, litt skruer/muttere/småtteri og noen lister til å bruke på innsiden av dørene. Med litt flaks blir det mer bygging i kveld (les: feste netting på dørene og grue seg til å sage ut hoppehyller).

Stay tuned. Eller ikke. Det er jo egentlig opp til deg, liksom.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Lykke til Iversen – dette ser meget bra ut! I tillegg har du jo kjøpt sånn go’ netting! Peach kommer til å få et hus (bur) verdt en sann prinsesse. ;) Passende, hm? Hamre pent!

Jeg følger med, jeg følger med!

Imponerende handyman-tendenser. Jeg ser fram til å se det endelige resultatet!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.