Apologetikk

I dag skulle egentlig serien «Aneboda blir bur», et IKEA-skaps overgang til chinchillarede, starte med brask og bram. Eller, jeg skulle poste noen bilder fra prosessen for å unnskylde den lave bloggefrekvensen. Det gikk i vasken.

Hvorfor, lurer du? Jo. Det skal jeg jaggu fortelle deg.

Jeg er sjuk. I går kom Ole og Trikkefører på besøk for å se Nochnoy Dozor, men etter en halvtime unnskyldte jeg meg for å stikke til sengs (For øvrig, Ole, var filmen knall?). En herlig mix av forkjølelse, kvalme, ryggverk og hetetokter har holdt meg med selskap siden. Koselig. Man gidder liksom ikke å bygge skap i en sånn tilstand.

Som en slags trøst har jeg amatørfotografert Peach litt igjen, men i vanvare var kameraet innstilt på å filme. Det blir med andre ord en liten film denne gangen. Kvaliteten er så som så, Peach selv er litt lurvete for tiden siden hun ikke er spesielt glad i sandbadet sitt – og kameraføringa er i samme stilen. Oscar-søknaden varer i knappe tyve sekunder. For å være helt ærlig er det vel mest gulv og bukse, men om du følger godt med skal hun være der et sted.


«Men hvor fasan er buret mitt?«

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Awwww god bedring, Iversen!

Tja, filmen var så som så. Den prøvde for hardt og var tidvis meget forvirrende og ikke alltid like underholdende. Godt konsept, men gjennomførelsen sto ikke helt i stil.

Og regner med at Peach vinner Oscar som beste chinchilla. Vet forresten ikke helt hvordan man staver det ordet, så er det sagt. Bare for å hindre dere i å være cheeky. :D

SØTNOS PEACH! :D Gi henne en rosin fra meg, og søster Presea hilser. ;)

Åh…den er så sykt søt! Mere Peach!

Mer Peach ønskes fra denne kanten også. Du får kjøpe enda finere sand (hvis mulig), kanskje hun vil bade mer da. :)

så supersøt liten frøken!!

Og god bedring, Iversen :-)

Isk: Takk, takk. Nå får vi se om sjefen er like overbærende…

Ole: Ok. Jeg syns den første halvtimen var lovende, men likevel skuffende. Får se hele greia en kveld madammen er barnevakt ellernoe. Jeg regner med at det var russerfilmen du snakket om, og ikke Peach-filmen. ;)

Shamini: Hun skal ihvertfall få lit Biola fra deg i dag! :D Jeg vet ikke hvordan det er med søster Presea, men Peach er som kjent både dverg og har verdens merkeligste mage… Håper Biola gjør susen, nå har vi prøvd ALT. Hun er vårt søte lille special needs child. :)

Mihoe og Morten: Avtale!

Anett: Ja, søt er hun. Som bare det. Og takk for bedringsønsket. :)

Er hun dverg?? Så artig. Syns hu har sett litt liten ut, men jeg har jo ikke videre peiling på chinchilla.
Men hun er skikkelig søt.

Nei, Presea vokser som bare det – og er nesten 500g allerede! Håper Peach blir fin igjen med Biola, har et par stykker selv med et merkelig fordøyelsessystem. Lykke til iallfall! :) Du får klø henne litt bak øret fra meg også – og fler Peach-videoer sees gjerne.

Ja, og god bedring, selvsagt!

[…] Den videoen av Peach var denne ukas bidrag til serien “Kunstnerisk onsdag”. Helt sant. […]

[…] I dag våknte jeg i titiden og fant fort ut at jeg ikke er spesielt mye friskere enn i går. Deretter tok jeg bloggrunden, og da jeg skulle titte etter nye kommentarer her gikk det opp for meg at det ikke hjelper å beklage med dyrevideoer og julegavetips, det er passe kjedelig å stikke innom her når det ikke kommer nye innlegg. Derfor har jeg gitt flate beng i sykdom og startet burbygging. […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.