Om Ivers & Ole

Iversen Revisited har tatt konsekvensen av familieforøkelse. Profesjonell hjelp ble leid inn i august for å kreere en ny presentasjonsside hvor deres venn Ole også får sitt øyeblikk i solen. «Om Ivers & Ole» er på plass, med sexy bilder og fryktelig utfyllende biografisk informasjon. Enjoy!

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Serriøst, erre noen andre enn meg som kaller deg Ivers?

Jeg har kalt han Ivers siden midten av 90-tallet.

Tine: Ja, Martin for eksempel. :p Madammen har kalt meg det mye i det siste, siden jeg tiltaler henne ved etternavn. Ellers er det jo litt tynt.

hah – jeg tenkte på dette i går. Siden jeg har tuslet på skole med en Espen Iversen siden jeg var en vanskelig tenåring, og denne navnebroren alltid har gått under Ivers – vel…… Du er bare Ivers for meg. Hill, Tine – vi er fler! Herav dette Ole Ivars jeg fortsatt foretrekker. Siden burde hete det.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.