Kjempespennende løsning

Mange gode forslag her, men jeg ser ingen som fortjener sigar. Petter Stordalen var det beste forslaget, så Tony stikker av med hederlig omtale. Tony, du er herved hederlig omtalt! Her er et bilde av hva jeg fant i kjøleskapet, totalt uten forvarsel. Dere ser det hullet på oversiden? Det er såpass stort at jeg glatt kunne bruke det som håndtak med begge henda. Nå er ikke lankene mine enorme, men likevel.

iceicebaby
Jaggu bra vi ikke hadde Titanic der inne også.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Is??? Var det spennende?
Jeg er skuffa.

SKUFFA!!!!!

Jeg burde vel ha dårlig samvittighet nå, men.. Uhm. Nei. :D

Jeg leste om en fyr som skuffet leserne siden engang. Han ble visst partert og puttet i kjøleskapet.

Deeeeeeeeeeeeeeeeilig ;) Takk, Ivers!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.