To timer jeg ALDRI får igjen

Jeg har sett «Da Vinci-koden«. Herregud.

I denne anledning vil jeg fordømme alle som har gitt dette makkverket en 4 eller høyere på terninga, alle som har anbefalt meg å se den «fordi den er liksom litt sånn Indiana Jones for intelligente» (ja, en fyr jeg kjenner har faktisk lirt av seg den regla, han var til og med klin edru, uforståelig nok) og i det hele tatt alle andre som syns denne filmen var verdt å ofre tid på. Skam dere!

Det må innrømmes at jeg ikke ventet stort. Jeg syns boka var passe dårlig, og da elsker man ikke filmen uten videre. Likevel; med lave forventninger pleier jeg ofte å få en positiv opplevelse. Ikke denne gangen. La meg beskrive Ron Howards smørje med få ord: Kjedelig, lite stilsikker, sentimental. Verdens mest beskrivende ord (Æsj) renner meg også i hu.

Skal jeg ha røverhistorie med Leonardo og mentalt forstyrrede skurker ser jeg heller morofilmen «Hudson Hawk«.

PS! Les Franks to cent også.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Altfor enig! Filmen er for lengst satt på boikottlista sammen med blant annet X-men 3 (huff), Hawaii Oslo (uff) og UNO (neineinei).

Øøeey, X-men 3 var jo kul da.

Men Ivers, jeg stoler på deg. Boka kommer ikke til å leses, filmen kommer ikke til å sees.

X-men er jo kul!

Iversen – «fordi den er liksom litt sånn Indiana Jones for intelligente». SA vedkommende vitterlig det? Heh, nei, nei, nei, nei… Filmen var dårlig. Punktum.

X-Men er verre enn å trekke visdomstenner.

Da Vinci koden er heller ikke noe å skryte av.

Den beste filmen jeg har sett i det siste er «Thank You for Smoking». Den var litt småartig.

«Den Store Kinodagen» forrige lørdag ble heller «den store skuffelse dagen». Jeg så «You, Me and Dupree» (Jeg har sett bedre og mer originale tannkremreklamer), «The Devil Wears Prada» (mer forutsigbar enn George Bush), og «Fritt Vilt» (skal ikke grøsser/skrekkfilmer være LITT skremmende da? En gammel fyr i kjeledress og sliten finlandshette med en øks i hånda er ikke skremmende).

Har lest boka. God underholdning på kjedelige varme dager i India.
Filmen har jeg ikke sett, takler ikke skuffelsen.

Du skulle ha lest min omtale, Ivers. Da hadde du spart deg disse plagsomme timene sammen med en uinspirert Tom Hanks.

Jeg ønsker å presisere noe her:
X-men er en utrolig kul film!
X-men 2 er en kul film
X-men 3 er en film
X-men 4 bør ikke bli en film…

De burde lage en film med blå Frasier og han fiskemannen fra Hellboy.

ENIG ENIG ENIG ENIG!
Bare glad jeg stod i mot du-MÅ-lese-boka-presset!
Dét hadde vært 3 timer av livet jeg aldri hadde fått igjen…
Dan Brown, eller egentlig kona hass, må brenne.

BrittM: X-men er fine greier. De vinner ikke Oscar, men hey.

Brom: Skål!

Anett: Ja. Jeg kommer aldri til å tilgi.

Sam: Du er så blasert.

Rutha: Om du likte boka får du sikkert mer ut av filmen enn jeg gjorde.

Frank: Jeg leste den igjen nå, og jeg ser jo at du traff spikeren MIDT på hodet. National Treasure var kanskje ingen superfilm, men mye bedre anvendt tid enn dette.

BrittM: (Igjen) Det er heller ikke planlagt noen firer, nå er det spinoffs på vei. :p

Kim: Enig. Også bør de spille psykologer med en littgretten pappa!

Peter: Du och Jag. Du och jag.

I sommer bestemte meg for å droppe å se Da Vinci.. Ganske fornøyd med det nå, om jeg får si det selv!

jeg har verken lest boka eller på film,men anbefaler DA VINCI KODEN KNEKKES,Av James L Garlow og Peter Jones,da skjønner man at det meste i koden er sprøyt

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.