Gi meg en pause’ a!

Nei, det er ikke snakk om de utallige bloggpostene om hvordan X skal knulles jeg snakker om, men litt mer fotball før jeg tar en lang fotballpause til glede for de aller fleste leserne her.

Det er snakk om årets kåring av «årets spiller i verden«, stemt frem av spillerne selv. Det er åpenbart at de ikke har sett seg selv mye på video i det siste, for at Ronaldinho drar hjem denne prisen er jo det reneste vrøvl. Eller var det kanskje bare meg som så årets fotball-VM på tv?

Tullebukker.

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Enig med deg. Ronaldinho har ikke vært på sitt beste i år, og VM var jo et dypdykk for ham. Beste i år er selvfølgelig han der lille, unge argentineren – hva heter han nå-? M—, et eller annet.

Erik, du tenker på Messi. Har ikke sett nok Barcelona til å kunne konstatere om han har vært best i verden eller ikke, men han har pokker så mye talent.

Og det jeg liker minst med Ronaldinho er ikke at han er blitt en slapp luksusspiller, men at han ikke smiler så mye lenger.

Nei, du var ikke alene om å se Fotball-VM på tv nei, hehe. Her har du min fulle støtte, Espen! For all del, Ronaldinho er en glimrende fotballspiller, det er det ingen som helst tvil om. MEN, helt siden i sommer og Fotball-VM, har han vært langt under sitt «sanne jeg».

Vanskelig å si hvem som har vært den beste, men jeg synes Cristiano Ronaldo har hevet sine prestasjoner utallige hakk og vist styrke gang på gang… Muligens kanskje ikke godt nok til å få denne tittelen, men jammen ikke langt unna heller tror jeg…

Siden Henry ble snytt for denne tittelen 2 år på rad er det typisk at også han er nede i en formdal når Ronaldinho svikter som mest, men nå har han jaggu dratt hjem kåringen alikevel.

Dette er det største beviset på at markedsføring kommer foran ferdigheter noensinne.

FIFAs kåring 15.desember (eller ca. den datoen) blir interessant å se. Vinner «dinho» den også gir jeg opp hele dritten.

Nei, gi prisen til Ronny Johnsen, a! :D

Stephen Ademolu er årets spiller :)

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.